MAUSiK Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Informatii legate de SA:MP: Nickname: Mausi Level: 40 Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont? Doar eu joc. Ore jucate: In acest moment am 1410 ore jucate. Poza cu invitatia: https://postimg.org/image/hiom2xelf/ Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Mausi Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): https://postimg.org/image/vxzmzjxa3/ Acestea sunt cele mai recente, ultimul jail a fost o greseala! Cateva realizari pe server/ forum: Faptul ca am facut rank 5 in School Instructors San Fierro si Los Santos Police Department, dar si prietenii de pe server pot spune ca sunt o realizare. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc CS:GO si Fifa 2016 pe PS3. De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este un clan serios, cu membrii de treaba si imi doresc sa fac si eu parte din acest clan. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am acumulat in clanul Royal Triumph 200 zile. Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit? Clanul Royal Triumph, deoarece a fost sters. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai facut. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Desigur, nu sunt. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Cu mario ma inteleg foarte bine, dar pot spune ca nu am avut niciodata vreo problema cu cineva din acest clan. Care sunt planurile tale pe viitor? Planul meu pe viitor in acest moment este sa fac rank 5 in Los Santos Police Department. Informatii legate de viata reala: Prenume: Cristi Varsta reala: Vineri implinesc 16 ani. Nationalitate: Romana. Descrie-te in minim 15 cuvinte: In realitate sunt cat se poate de deschis cu lumea, saritor la nevoie si foarte comunicativ. Pot spune ca sunt foarte calm si nu ma enervez foarte repede. Sunt o persoana cat se poate de optimista si nu mi-e teama sa cer ajutorul cuiva cand am nevoie. Ce gen de muzica asculti? Ascult muzica usoara, dar imi plac si manelele. Ce pasiuni ai? Imi place sa joc fotbal, sa ies in oras la un suc cu prietenii si sa ma joc pe calculator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miller Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numinex Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Meriti o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXdaniel20Xx Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Meriti o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaTeR Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Meriti o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevon Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Meriti o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoLLoKoV Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Meriti o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianS. Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Meriti o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioK7 Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edwuard09 Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MsD2008 Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts