Jump to content

Plangere - Leader PD..

SPIKE

Recommended Posts

Nick-ul tau: TheSpike
Level-ul detinut: 5
Nick-ul celui reclamat: ColoneluIM (leader pd)
O descriere a situatiei: Nu respecta nimic, sunt unii oameni in pd care nu stiu wanted listu, aseara aveam w1 si nu vroia sa ma aresteze :). Am ajuns sa ma milogesc de politisti sa ma aresteze? La fel s-a intamplat si azi cu Deniis acelasi comportament, acolo se dau rankuri pe criteriul "care pupa mai bine" sau "prietenie", asta e leader pd?
Dovezi (poze, video, etc.): Leader PD: http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimage ]/gallery/anydvwy/

Deniis, mergea cu spatele pe pod, incet tot drumul, am si videoclip daca doriti :) tot ce trebuie numai sa faceti ceva :). Se vede ca se da pe prietenie rank, cand i-am facut reclamatie nu i-a dat FW: http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimage ]/gallery/2u95hjc8/

Ok. Deci sincer nu inteleg postul tau. Pd nu este TAXI. Tu m-ai sunat pe mine sa vin sa te iau de la HQ si sa te arestez. Te-ai gandit vreun minut ca poate vreau sa stau si eu linistit , ca am avut o zi grea si vreau sa ma relaxez? NUUUUUU , hai sa vb la misto cu el sa vedem cum rectioneaza ( ca poate il enervez , ma injura si ii fac post.) Uitati-va in ss-urile lui : ma ia " esti timid " " dragule" ce vorbe sunt astea?

Iar denis te intrebi cum a luat rank 4? Pai cand o sa stai si tu 5 saptamani intr-o factiune , cand o sa pui minim 200 de poze la raport , cand o sa fi on aproape 24/24 , atunci sa iti permiti sa vorbesti despre deniis.

TheSpike ai grija sa nu iti dea colonel ban,cum mi'a dat mie,mi'a dat dupe 3 ore BAN ca l'am jignit.daca gandeai colonele puteai sa imi dai de atunci kick sau warn.da ce sa gandesti tu,ai munci foarte mult:>

Ar trebuii sa iti fie rusine pentru ca minti incontinuu.

Te-am sunat sa ma iei de la HQ? Politia e taxi? Nu frate, eram la PNS tu ai bagat bulletu si eu am dat g, normal sa ma ARESTEZI, ca na, infractoru se milogeste de politie sa-l aresteze nu vin ei dupa el. La ora aia eram si eu obosit, de la liceu de dimineata, nedormit si dau de unu ca tine ( pe deasupra mai esti si admin/leader PD) si faci basini de parca trebuie sa stau cu wanted 1 pentru ca vrei tu si sa ma omoare cineva langa 1 cop si sa stau 4 minute, este? Am vrut sa ma arestezi pentru a dat /rob sa fac si eu niste bani, nu toti au pile pe serveru asta, ai inteles? Si tu/denis  cu vorbele voastre "fa pasi", "esti prost" e bine asa huh? Ma baiatule, tu trebuie sa-ti faci datoria, dar tu esti leader PD doar pentru dragul de a fii, bagi toti noobi in factiune si gata, lasai de capu lor. Astept decizia ownerului.

Ba spike in primul rand el e admin si are multe pe cap. in al 2-lea rand este lider si el se ocupa cu disciplina si cu ordinea nu sa arresteze el. si despre Deniis poate a avut treaba sau nu era on duty. Asa ca ai sa mori si tu cu mana pe F8 cum a murit achraf ala....

TheSpike sa-ti zic eu vreo 2?

Tu ai fost la HQ NR Pe muntele ala Clar?

Eu trebuia sa vin dupa tine ca ai Wanted Clar? AM fost mai multi si Robert si mai multi.

Dar: Ti-am zis te predai de 2 ori, Bun te-ai predat ai dat G ti-am dat /cuff Apoi tu ai zis hai mai repede, ca ma grabesc. Aici ai gresit Tu foarte tare, Cum sa ma grabesc eu ma? Eu merg cum vreau si cum pot, Nu merg cu 100Km/H clar?

Merg incet.. sau tare ma opresc unde vreau clar?

Nu mai fa tu post aiurea .

Si pt Lider De ce post? Ca tu nu sti sa vorbesti Frumos, si faci post pt toata factiunea?

Ma copile lasa-te de SA-MP nu e de tine.! numa posturi aiurea faci. Succes:-j

Plangere total aiurea, d-aia nici nu ne-am grabit sa raspundem.

N-a gresit nimeni cu nimic, daca vrei sa primesti mai repede /arrest mergi de buna voie la PD inainte sa vina ei cu masina, ei n-au obligatia sa te duca la politie intr-un timp foarte scurt, nu e taxi. Daca ai avut ghinionul sa te duca ei, trebuie sa ai rabdare.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.