DelpaN Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 ★ Nume real:Max ★ Nickname pe server:geordano31 ★ Link de la profilul contului (panel):http://bluepanel.bugged.ro/profile/geordano31 ★ Varsta reala:16 ani. ★ Realizari pe server: Cand am intrat in Taxi SF. ★ Descrie-te in cateva cuvinte: Sunt o persoana cu cei 7 ani de acasa, imi place sa respect si sa fiu respectat. ★ Pe cine cunosti din clan?:Wormytza, $$$vlad$$$, rey.mistereo. ★ Ce planuri de viitor ai pe server?:Sa-mi fac un Fh destul de bun. ★ Ce sanctiuni ai avut pe cont pana in prezent?:Nu prea am avut. ★ De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Pentru ca imi place mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreyOfficial1997 Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Nu indeplinesti conditile, ai citit macar regulamentul pentru a intra in acest clan?Contra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maliin. Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Data viitoare citeste si tu cerintele minime pentru a intra in clan. Tu nu le indeplinesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristiCM Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l-Makedonix-l Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLRoberT Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Nu indeplinesti cerintele necesare, pentru a putea intra in clan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADELIN112 Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 RESPINS! APLICA CAND VEI AVEA CERINETELE NECESARE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1remus Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Contra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistiq. Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts