Deamoncomand Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 (edited) Informatii legate de SA:MP: Nickname: Deamoncomand.Level: 33.Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?: Nu.Ore jucate: 1368.Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/jyEmKProfilul de pe panel (link): http://bluepanel.bug...le/DeamoncomandSanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): Cateva realizari pe server/ forum: Realizari pe forum nu am deoarece nu am pus accent pe acesta. Realizarile pe server sunt orele jucate si zilele pe care le am in Las Venturas Police Department.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc League of Legends.De ce vrei sa intri in clan: In primul rand, am auzit numai laude despre acest clan. In al doilea rand, imi place faptul ca are membrii foarte activi si seriosi. In incheiere, intrarea in acest clan consider ca este o realizare pentru multi jucatori si mi-ar face mare placere sa ma alatur si eu acestuia.Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea? Desigur. Am mai facut parte din Royal Triumph (care zic eu ca a fost un clan mai cunoscut si mai serios.). In rest, doar clanuri cum ar fi King Of The Blue, BAWS. si multe alte clanuri nesemnificative.(in sensul ca nu a fost nimic serios si putea intra oricine indiferent de level, fh sau ore)Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit? Ultimul clan din care am facut parte este Royal Triumph, care a fost sters. Nu am intentionat sa il parasesc.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu am mai facut parte din The Legends.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, am verificat si nu sunt.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: ShaHmeN, Romica, Dori, Mausi si Astriel.Care sunt planurile tale pe viitor? In viitor, imi doresc sa obtin functia de lider intr-un departament de politie. Informatii legate de viata reala: Prenume: Alexandru Mihai.Varsta reala: 19 ani.Nationalitate: Roman.Descrie-te in minim 15 cuvinte: Pot spune despre mine ca sunt o fire optimista, destul de greu de influentat si foarte ambitioasa. Nu suport persoanele cu doua fete sau cele care uita de unde au plecat. In timpul liber imi place sa vizionez filme acasa sau la cinema, sa ma plimb prin parcuri cu tovarasii si sa joc tennis.Ce gen de muzica asculti? Ascult rap/hip-hop.Ce pasiuni ai? Pasiunile mele sunt gaming-ul, tennis-ul si web-design-ul.P.S. In aplictia anterioara, a fost o neintelgere. Acela nu este si nici nu a fost contul meu. Edited March 3, 2017 by Deamoncomand Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daeso. Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Ai doar actualul rank 5 in FH, nu iti pot da PRO doar cu atat.. So.. nu pot sa nu apreciez cele 200 de zile din factiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Ai un FH ok ore jucate destule si un comportament decent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toniko19. Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Nu au trecut 5 zile de la ultima aplicatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianS. Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Ai doar actualul rank 5 in FH, nu iti pot da PRO doar cu atat.. So.. nu pot sa nu apreciez cele 200 de zile din factiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoLLoKoV Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Nu au trecut 5 zile de la ultima aplicatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihay7 Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Nu au trecut 5 zile de la ultima aplicatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRVGRUU Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Nu au trecut 5 zile de la ultima aplicatie. Nu au trecut 5 zile de la ultima aplicatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MsD2008 Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts