Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - Kilur - Rank 5 F.B.I.,Rank 5 N.G.,Rank 5 S.I. LV.,Rank 5 Taxi LV.,Rank 5 S.I. SF. - 1170 ore jucate.

Focs.
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP:

Nickname:Kilur

Level:57

Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont? Nu.

Ore jucate:1770

Poza cu invitatia:

Profilul de pe panel (link):http://imgur.com/a/8XCDB

Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel):https://www.youtube.com/watch?v=_WWnwBEXJ-4

Cateva realizari pe server/ forum:Realizarile mele sunt prietenii pe care ii am pe server,orele jucate si FH-ul.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:CS GO, Battlefield 1, GTA V.

De ce vrei sa intri in clan:Vreau sa intru in acest clan deoarece este cel mai activ clan de pe server si are membri seriosi si de treaba.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?Da,am mai facut parte din clanul sR., 5th. si multe altele.

Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit?Ultimul clan din care am facut parte este clanul 5th. si l-am parasit deoarece nu era o atmosfera frumoasa.

Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?Nu,nu am mai facut parte din acest clan.

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?Da,am verificat,nu ma aflu pe niciun Blacklist.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:Singurul membru cu care ma inteleg este YoLLoKoV pentru ca nu am avut timp sa-i cunosc si pe ceilalti.

Care sunt planurile tale pe viitor?Planurile mele pe viitor sunt de a intra in clanul The Legends si sa ajung la rank 5 in NG.

Informatii legate de viata reala:

Prenume:Alin

Varsta reala:14 ani.

Nationalitate:Roman

Descrie-te in minim 15 cuvinte:Ma numesc Alin, am 14 ani si imi place foarte mult sa ies cu prietenii pe afara si sa ma joc. Am cei 7 ani de acasa si imi place sa glumesc cu toti cei din jurul meu.

Ce gen de muzica asculti?Imi plac cam toate genurile de muzica.

Ce pasiuni ai?Imi place foarte mult sa joc fotbal si sa fac drifturi cu masina. Chiar daca nu sunt destul de mare pentru a conduce, tatal meu m-a invatat tot ce stiu si ma descurc foarte bine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.