OceanicWave Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Nickname: OceanicWave Serverul pe care joci: green.bugged.ro De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Deoarece este o comunitate bine organizata. Cum ai aflat de bugged.ro?: De bugged.ro stiu de foarte mult timp , pentru un timp nu am mai jucat , dar dupa m-am reapucat din vina lui Awake. Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Am mai jucat pe b , m-am plictisit dupa o saptamana , nu de alta dar in acea saptamana m-am chinuit sa fac skill 2 la taietor de lemne si dupa mi-am dat seama ca a fost o pierdere de timp , si m-am lasat. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Pai, pentru inceput as dori sa intru intr-o factiune pasnica. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 16 ani si locuiesc in Arad. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt elev de clasa a 9-a. Care este serialul tau preferat?: Nu ma mai uit la seriale de o vreme. Ce alte jocuri joci?: LoL, CS:GO. Ai altceva de adaugat?: Nu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihneaZkw Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Bun venit ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crowe buGGed Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Welcome! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TroJaNu4U Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Welcome! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts