Oneex Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 (edited) Nume: Varsta (reala): Am 16 ani. Sex: masculin Tara de provenienta: Romania Orasul in care locuiesti: Piatra-Neamt Nickname: .OniX, Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/.OniX. Sanctiuni recente (+ motiv / doar cele recente): .OniX.Life. has been kicked by Apollo, reason: /d.2017-01-16 17:19:38 De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Deoarece am cativa prieteni aici. Si este un clan in care nu intra oricine. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Southers Rocket, BurN, Life De ce ai iesit din ultimul clan?: Comportamentul unor membri. Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Tuppeu, vAnox, Codi, AifaM. Descrie-te in minim 20 de cuvinte (evita caracteristicile fizice): Dupa parerea mea, sunt o fire prietenoasa, amuzanta in limita bunului simt, serioasa la nevoie, saritoare la necazurile prietenilor. Am cei 7 ani de acasa, nu vorbesc ca la usa cortului, respect oamenii care ma respecta. Nu bag in seama rautatile altora si nu vorbesc pe la spate de altii. Imi place sa joc basket, sunt in echipa liceului, dar din cauza unor accidente am un genunchi operat si la celalalt un ligament rupt si stau pe tusa pana la vara. Pot spune ca vorbesc destul de coerent si fluent engleza. Exista un membru din clan cu care nu te intelegi (precizeaza de ce, cat mai detaliat)?: Am avut o mica disputa cu ToNNyGL. Am intrebat pe /c cine da rob, si au venit cativa 2. Si am zis unde dam si el a venit si ne-a dat fail. [MaxValy] mi-a facut odata asta exact la fel. Dar nu le port pica. Ne-am certat dar... sper sa ne intelegem. Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea fata de el si de membrii?: Desigur. Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Rank-Up & Informatii"?: DA! Link invitatie: http://imgur.com/a/35p4N Edited March 4, 2017 by .OniX.Tuber Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vovo Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Pro, esti baiat de treaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C O D I Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 PRO - Esti baiat super de treaba, meriti o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amenadiel Reborned Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 (edited) Contra - Esti Post-hunter. Edited March 4, 2017 by NoRaGe AK NoRange Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian Meriacre Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Pro, esti baiat de treaba. Meriti o sansa in acest clan incendiar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mallboro Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Contra - ai prieteni Post-Hunteri si ma indoiesc ca nu esti si tu unul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decath Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Neutru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonny.Si Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 CONTRA - nu stii sa te comporti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RenjiAbaraiSSS Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts