Jump to content

[RESPINS] Cerere .OniX. - Fifth Avenue

Oneex
 Share

Recommended Posts

Nume: 

• Varsta (reala):  Am 16 ani.
  • Sex:  masculin
  • Tara de provenienta: Romania
  • Orasul in care locuiesti: Piatra-Neamt
  • Nickname: .OniX,
  • Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/.OniX.
  • Sanctiuni recente (+ motiv / doar cele recente): .OniX.Life. has been kicked by Apollo, reason: /d.
    2017-01-16 17:19:38
  • De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Deoarece am cativa prieteni aici. Si este un clan in care nu intra oricine.
  • Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Southers Rocket, BurN, Life
  • De ce ai iesit din ultimul clan?: Comportamentul unor membri.
  • Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Tuppeu, vAnox, Codi, AifaM.
  • Descrie-te in minim 20 de cuvinte (evita caracteristicile fizice): Dupa parerea mea, sunt o fire prietenoasa, amuzanta in limita bunului simt, serioasa la nevoie, saritoare la necazurile prietenilor. Am cei 7 ani de acasa, nu vorbesc ca la usa cortului, respect oamenii care ma respecta. Nu bag in seama rautatile altora si nu vorbesc pe la spate de altii. Imi place sa joc basket, sunt in echipa liceului, dar din cauza unor accidente am un genunchi operat si la celalalt un ligament rupt si stau pe tusa pana la vara. Pot spune ca vorbesc destul de coerent si fluent engleza.
  • Exista un membru din clan cu care nu te intelegi (precizeaza de ce, cat mai detaliat)?: Am avut o mica disputa cu ToNNyGL. Am intrebat pe /c cine da rob, si au venit cativa 2. Si am zis unde dam si el a venit si ne-a dat fail. [MaxValy] mi-a facut odata asta exact la fel. Dar nu le port pica. Ne-am certat dar... sper sa ne intelegem.
  • Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea fata de el si de membrii?: Desigur.
  • Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Rank-Up & Informatii"?: DA!
  • Link invitatie: http://imgur.com/a/35p4N
Edited by .OniX.Tuber

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.