MOJiOssssss Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 (edited) Informații din joc: Nick pe server: .Merscham Level: 38. Ore jucate: 1310. Vechime pe server: Aproximativ 3 ani. Link către profilul de panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/.Merscham De ce dorești să faci parte din acest clan?: Doresc sa fac parte din clan deoarece, este un clan foarte bun si am multi prietenii aici. Poză cu invitația: https://postimg.org/image/e8z2i1err/ Membrii pe care îi cunoști din clan: Andrew44, KARiM si multi altii. Ai mai făcut parte din Southers Rocket? De ce ai iesit?: Nu am facut parte din acest clan. Sancțiuni recente: Nu prea am avut. Ai mai fost în alte clanuri? Care sunt acestea?: Ultimul a fost "5th". Informatii din real-life: Cum te numești?: Nycolas. Ce vârstă ai?: 16 ani. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ies cu prietenii si sa fac chestii noi. Descrierea personală (doar calitățile morale, fără cele fizice): Ma numesc Nycolas, am 16 ani si sunt din Constanta. Ma pot considera o fiinta de treaba, cu cei 7 ani de acasa. Din ce oraș ești?: Constanta. Edited March 4, 2017 by Nyco.black Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baidac Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo_Gaby Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
RacKenZ. Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 baiat de treaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiXTAPE. Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei_Serban2001x Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin Onoiu Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex57 Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KennT. Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMiGAL Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 ACCEPTAT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts