JoNN. Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Nume: DanielVarsta: 19 aniAutodescriere (~ 30 cuvinte): Mai intai vreau sa ma prezint. Ma stiu ca sunt un om simplu, intelegator si sociabil. Imi place viata cum mi-o traiesc alaturi de familie sau prieteni. Sunt o persoana calma, respectuoasa si cu simtul umorului. Hobby-urile mele preferate sunt fotbalul si pescuitul. Imi place sa comunic sau sa glumesc alaturi de prietenii mei. Locatia(Oras): Galati Ce gen de muzica asculti? Manele. STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer:Nick : UZZYKOV.BELEAUANivel : 40Nume folosite anterior: nu amVechime pe server: o luna si ceva de cand am primit acest cont.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): da, o data c-bug Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/629cz Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/UZZYKOV.BELEAUAAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru KGB?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): nu am. Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): AIM Ai mai fost in clanul KGB?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): nu am mai fostCe alte jocuri mai joci?: joc doar SA:MP.Cu cine te intelegi cel mai bine din KGB?: ma cunosc aproape cu toti, kld, ciury, reghe, g3oo, sirch, kyllo, etc. Experienta SA-MP [ 0 / 10 ]: 10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KylloADV Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 PRO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiRCH Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
C0SMiN.sR Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBL_TUNISIANU Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Tpb Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeffrey. Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoomX -cont vandut pe blue Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Contra - Fh slab Link to comment Share on other sites More sharing options...
GHOSTRiDER. Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 PRO, băiat de viitor, merită o șansă și el @Doomx- O să facă și el fh in timp Link to comment Share on other sites More sharing options...
PessADV Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Contra-suferinta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts