Ciprian Marian Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Informații din joc: • Nick pe server: Ciprian47 • Level: 37. • Ore jucate: 1072. • Vechime pe server: Aproximativ 3 ani. • Link către profilul de panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Ciprian47 • De ce dorești să faci parte din acest clan?: Doresc sa fac parte din acest clan deoarece este frumos, este un clan foarte bun si am multi prietenii aici. • Poză cu invitația: http://imgur.com/a/Djgdk • Membrii pe care îi cunoști din clan: Andrew44, KARiM, Bodiiiii. • Ai mai făcut parte din Southers Rocket? De ce ai iesit?: Nu am facut parte din acest clan. • Sancțiuni recente: Nu am sancțiuni primit sancțiuni. • Ai mai fost în alte clanuri? Care sunt acestea?: Ultimul a fost [T]. Informatii din real-life: • Cum te numești?: Ciprian. • Ce vârstă ai?: 16 ani. • Ce îți place să faci în timpul liber?: În timpul liber îmi place să ies cu prieteni la un suc și să mă joc SA:MP. • Descrierea personală (doar calitățile morale, fără cele fizice): Sunt o persoană calmă, cu simțul umorului, de treabă și prietenoasă. • Din ce oraș ești?: Suceava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex57 Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOJiOssssss Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 PRO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KennT. Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiXTAPE. Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaby Iordache Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
No Name02 Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheptrosu.sR Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian.. Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario Alexandru Budei Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baidac Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
RacKenZ. Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 PrO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferese Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMiGAL Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 ACCEPTAT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts