Andrei Hood Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Detalii: Dupa un live a lui shad0w, am vz ca el lucreaza pe inc, si interesandu-ma am vazut ca e singuru gm care ruleaza, mai era unu odata.Deci dupa 4 luni, am realizat al 2 gm functionabil pe inc. Gamemode-ul este o foarte stabil, asemanator bugged 95%, find facut de la 0 , in gm sunt 0 buguri.Pozele mai jos. Poze inc : http://imgur.com/a/B3vIz (in jur de 30) Poze din gm: http://imgur.com/a/xdjTI Gamemode-ul este pus la vanzare(il vand la maxim 3-4 persoane) nu vreau sa fie postat pe net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.EXTAZZY Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Si daca iti aduc un GM exact la fel, ce zici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Hood Posted March 5, 2017 Author Share Posted March 5, 2017 Si daca iti aduc un GM exact la fel, ce zici? Nu ai cum iubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0K3D. Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=597338 Aiurea, vindeți lucruri de pe net. Ce ai făcut tu ca să vinzi gm-ul? PS: Multi au gm-uri structurate astfel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Hood Posted March 5, 2017 Author Share Posted March 5, 2017 http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=597338 Aiurea, vindeți lucruri de pe net. Ce ai făcut tu ca să vinzi gm-ul? PS: Multi au gm-uri structurate astfel. Se vede in poze ce am facut ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0K3D. Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Hei, tot ce e in pozele alea se găsește pe net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Hood Posted March 5, 2017 Author Share Posted March 5, 2017 Hei, tot ce e in pozele alea se găsește pe net. Nu am zis ca e ceva special, e un gm normal ce pe net e full bug, neoptimiat, timere mari,string-uri mari, pot tine si 1k playeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LepS Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Flo0R dai niste poze cu sistemul de gift? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MosEdi Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Flo0R dai niste poze cu sistemul de gift? parca erai scripter leps.1. Acum cateva luni, te credeai mare scripter. Faceai topic uri si te laudai ca ai schimbat ceva la vipname, si ai pus o restrictie.. 2. Nu ti cumpara nimeni gm-ul. 3. Nu va recomand sa il cumparati, ca este BzIonutt a.k.a mare scripter. ------- Si este gm ul lui buha v3, wow. Ce e schimbat la el? doar ca e modular? :))))) Gamemode-ul este o foarte stabil, asemanator bugged 95%, find facut de la 0 Este gamemode buha v3 toata ziua, abia stii sa faci vipname, si vii aici si zici ca e gamemode facut de tine de la 0 :)))) copil... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LepS Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 parca erai scripter leps. 1. Acum cateva luni, te credeai mare scripter. Faceai topic uri si te laudai ca ai schimbat ceva la vipname, si ai pus o restrictie.. 2. Nu ti cumpara nimeni gm-ul. 3. Nu va recomand sa il cumparati, ca este BzIonutt a.k.a mare scripter. ------- Si este gm ul lui buha v3, wow. Ce e schimbat la el? doar ca e modular? :))))) Gamemode-ul este o foarte stabil, asemanator bugged 95%, find facut de la 0 Este gamemode buha v3 toata ziua, abia stii sa faci vipname, si vii aici si zici ca e gamemode facut de tine de la 0 :)))) copil... Adevarat, este gamemode-ul lui Buha. Sa faca ceva unic nu sa copie. @alin NERVOSU ba frate, cand am modificat ceva la vipname? Daca as fi modificat ceva as fi postat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MosEdi Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 nu tu leps Asta flo0r vechiul bzionutt care se lauda ca a modificat vipname, si acum face gm de la 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Hood Posted March 5, 2017 Author Share Posted March 5, 2017 Nu am legatura cu bzionut, v3 e "ruginit" de mult, 163.172.224.24:7778 , intrati puisori :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kingsley Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Wow, ce greu e sa il treci modular. Daca stii ce e ala y_hooks, in maxim 1h l-ai trecut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vTuDoR Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 parca erai scripter leps. 1. Acum cateva luni, te credeai mare scripter. Faceai topic uri si te laudai ca ai schimbat ceva la vipname, si ai pus o restrictie.. 2. Nu ti cumpara nimeni gm-ul. 3. Nu va recomand sa il cumparati, ca este BzIonutt a.k.a mare scripter. ------- Si este gm ul lui buha v3, wow. Ce e schimbat la el? doar ca e modular? :))))) Gamemode-ul este o foarte stabil, asemanator bugged 95%, find facut de la 0 Este gamemode buha v3 toata ziua, abia stii sa faci vipname, si vii aici si zici ca e gamemode facut de tine de la 0 :)))) copil... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Hood Posted March 5, 2017 Author Share Posted March 5, 2017 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MosEdi Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Hai nu mai spune ca nu esți tu. Ai postat un video pe fb, și ți ai dat banii la nabule. Și ai aceasi poza. Crezi ca îs prost? Cică v3 e ruginit, dar tu pe ala îl ai :))) ești nesuferit, scripterule =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LucianGM Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 =))) Da ma, mare om esti smr.. Esti Shad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MosEdi Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 =))) Da ma, mare om esti smr.. Esti Shad ii bzionutt ala, care avea gm ul tau si se dadea mare cu vipname =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrImA Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Am si eu un gm asemanator, e simplu de impartit in mai multe fisiere .inc Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAX.. Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Imi poti definii si mie ' Al doilea GM care ruleaza pe INC actual. ' ?Daca iti arat un gamemode de la 0 modular incepi de plangi.Si apropo gm-ul asta este pe net facut modular chiar (putin din el).PS: El este ionutbz ala il cunosc dupa 'moaca' pentru ca l-am vazut si pe fb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MosEdi Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Imi poti definii si mie ' Al doilea GM care ruleaza pe INC actual. ' ? Daca iti arat un gamemode de la 0 modular incepi de plangi. Si apropo gm-ul asta este pe net facut modular chiar (putin din el). PS: El este ionutbz ala il cunosc dupa 'moaca' pentru ca l-am vazut si pe fb. Da, el ii.Inainte se lauda ca a pus o restrictie la vipname, si acum face si gm 0 pe inc =))) si el are gm buha v3 :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Hood Posted March 11, 2017 Author Share Posted March 11, 2017 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zooky. Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 Nu e nimic special ce ai tu. Eu am vreo 70 de fisiere .inc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 Mutat in recycle bin. T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.