Anoxis. Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Informatii legate de SA:MP:Nickname:AnoxisLevel:29Ore jucate:566Poza cu invitatia:http://imgur.com/a/YTsiPProfilul de pe panel (link):http://greenpanel.bugged.ro/profile/AnoxisSanctiuni (poza de pe 'greenpanel.bugged.ro/lp'):http://imgur.com/a/BrAql , imi pare rau pentru acest LP, dar cand sunt enervat la maxim nu ma prea pot controla... Ce realizari ai avut pe server?:Cea mai mare realizare a fost atunci cand am primit lider la factiunea LVPD.Ce jocuri mai joci ?:CS:GO.De ce vrei sa intri in clan?:Deoarece este un clan de top, cu membri foarte de treaba, si doresc sa imi fac mai multi prieteni.Din ce clan ai mai facut parte pana acum? De ce ai iesit din acesta?:Ultimul clan in care am fost a fost clanul [RA], am iesit deoarece am vrut sa intru in acest minunat clan.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:Nu pot enumera deoarece nu ii cunosc, nu am nici o tangenta cu niciunul dintre ei si sper ca nu o sa am, doresc sa ma imprietenesc cu ei.Ce planuri de viitor ai pe acest server?:Sa intru intru din nou intr-o factiune si sa obtin rank 5, 150+days.Informatii legate de viata reala:Prenume:Sebastian.Varsta reala:20.Descrie-te in minim 10 cuvinte:Sunt o persoana cu cei 7 ani de acasa, cu capul pe umeri, responsabil, nu imi plac scandalurile, nu vorbesc urat doar cand sunt enervat la maxim, sunt putin modesc, nu imi plac persoanele laudaroase si arogante.In timpul liber joc fotbal, ies cu prieteni la un suc, bere, merg cu familia la cinema sau il ajut pe tata cu treburi la servici.Imi place foarte mult sa muncesc pentru a castiga ceva si nu ma dau batut niciodata.Imi place sa imi fac prieteni noi si eu consider ca daca as intra in acest clan ar fii o buna oportunitate sa imi fac multi prieteni noi.Eu daca muncesc pentru ceva imi dau toata silinta sa reusesc acel lucru si cum am spus mai sus nu ma dau batut niciodata.Imi place sa imi traiesc viata dinn plin si cum se zice ''traiesc clipa''.Nu imi place ca un prieten sa ma tradeze sau sa ma vorbeasca pe ela spate, intr-o prietenie trebuie sa fie multa sinceritate si incredere, asa consider eu.Acesta sunt eu, sper sa nu fiu crtiticat pentru ceea ce sunt.Sper sa ne cunoastem mai bine, mult sycces in continuare, faceti o treaba minunata.Ce hobbyuri ai?Practic doar fotbal.Iti place muzica? Ce genuri preferi?:Rap, hip-hop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E N N E Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Ai ceva sanctiuni recente si cred ca acest cont e cumparat deoarece tu ai facut aceasta aplicatie de pe un cont nou pe forum care are doar acest post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T1_MaX Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Fh distrus si nu-mi place ca vad in lp ban! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sTaR.Dark162001 Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Fh distrus si nu-mi place ca vad in lp ban! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TroJaNu4U Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 putine ore jucate, sanctiuni multe in lp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mReXcess Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 LP plin, nu prea multe ore jucate, probabil cont cumparat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wenser Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Fh distrus si nu-mi place ca vad in lp ban! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dalbnc Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 putine ore jucate, sanctiuni multe in lp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllRight Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 , ai cateva sanctiuni in lp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZambetHD Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Sanctiunile pe care le ai sunt foarte urate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synger Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Putine ore jucate, sanctiuni multe in lp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bii Florin Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Sanctiuni recente destul de grave, + fh naspa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheFuture Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 FH-ul este urat, si LP-ul la fel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Scutaru Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 FH-ul este urat si LP-ul la fel! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0zZeN Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts