Anoxis. Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Informatii legate de SA:MP -Nickname:Anoxis Level:29 Ore jucate:566h Poza cu invitatia:http://imgur.com/a/Cc8BG Profilul de pe panel (link):http://greenpanel.bugged.ro/profile/Anoxis Sanctiuni (poza de pe 'greenpanel.bugged.ro/lp'):http://imgur.com/a/BrAql, imi cer scuze pentru acest LP, a fost si cont de mafie, o sa incerc sa imi schimb comportamentul. Cateva realizari pe server/ forum:Cea mai mare realizare a mea a fost atunci cand am primit lider la factiunea LVPD. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:CS:GO(rank LEM), daca va intereseaza sa jucam. De ce vrei sa intri in clan:Deoarece este un clan de TOP, cu membri foarte de treaba, si doresc sa imi fac multi prieteni noi. Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?:Am mai facut parte din mai multe clanuri, din ultimul am iesit deoarece am dorit sa intru in acest minunat clan.Ultimul clan s-a numit [RA],am fost si in clanul [H]. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:Nu ma intelg cu nici un membru, adica nu ii cunosc, nu am avut ocazia sa vorbesc cu ei, si de aceea sper sa ne imprietenim. Planuri de viitor pe server:Sa intru intr-o noua factiune si sa fac rank 5, +150 days. Ai mai facut parte din clanul [AIM]? Daca da, de ce ai iesit?:Nu am mai facut parte din clanul [AIM]. Informatii din viata reala Prenume:Sebastian. Varsta reala:Am frumoasa varsta de 20 ani. Descrie-te in minim 15 cuvinte:Sunt o persoana cu cei 7 ani de acasa, cu capul pe umeri,responsabil,nu imi plac scandalurile, nu vorbesc urat doar atunci cand sunt enervat la maxim, sunt putin modest, nu imi plac persoanele laudaroase si arogante.In timpul liber joc fotbal, ies cu prieteni la un suc, bere, merg cu familia la cinema sau il aju pe tata cu treburi la servici.Imi place foarte mult sa muncesc pentru a csatiga ceva si nu ma dau batut niciodata.Imi place sa imi fac prieteni noi si eu consider ca daca as intra in acest clan ar fii o buna oportunitate sa imi fac multi prieteni noi.Eu daca muncesc pentru ceva imi dau toata silinta sa reusesc acel lucru si cum am spus spus si mai sus nu ma dau batut niciodata.Imi place sa traiesc viata din plin si cum se zice ''traiesc clipa''.Nu imi place ca un prieten sa ma tradeze sau sa ma vorbeasca pe la spate, intr-o prietenie trebuie sa fie multa sinceritate si incredere, asa consider eu.Acesta sunt eu, sper sa nu fiu criticat pentru ceea ce sunt.Sper sa ne cunoastem mai bine, mult succes in continuare, faceti o treaba minunata. Ce gen de muzica asculti?:Rap, Hip-hop. Ce hobbyuri ai?:Practic doar fotbalul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoSsNoKiLL Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 1. BAN 90 la tw 2. fh cam urat dupa parerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihaifrim13 Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 - FH urat -Ban 90 days TW Link to comment Share on other sites More sharing options...
G o n e Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 BIG Ai fost primul meu lider de pe serverul BUGGED. Esti un baiat super ! Succes in continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VinDieseL. Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 1. BAN 90 la tw 2. fh cam urat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valentin Cican Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad Husman Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 RESPINS. Cont vandut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts