Velasqez Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 (edited) Salut, deci am si eu nevoie de putin ajutor. Acum cateva luni PC meu a luat foc... am un vecin care sudeaza mereu si mereu si mereu si a facut scurt circuit, toate piesele din el au ars.. in fine. Aveam un pc mai vechi pe care mergea SA:MP in aproximativ 80-90 fps cu moduri low, acum il folosesc pe ala dar nu mai am atatea fps, mai sus de 50 nu urca.. ce pot sa ii fac? Ma gandesc ca este de la windows, e de 4-5 ani... Daca ar fii sa schimb windows-ul pe acest pc nu ii mai bag windows 7 deoarece este un pc mai slabut si as dori sa ii bag XP. Acest pc nu are CD rom iar daca iau windows xp de pe net sa il bag pe stick trebuie sa il butez.. Imi puteti lasa si mie un link cu windows xp bun.. sau eu stiu, sa mearga sa il instalez direct, fara sa il mai bag pe stick alea alea... daca se poate, nu am asa multe cunostinte despre aceste lucruri :)). Edited March 5, 2017 by THE.Velasqez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helios Posted March 16, 2017 Share Posted March 16, 2017 (edited) Bugged nu încurajează pirateria. Eu îți recomand daca ai macar 2gb ram ddr2, un procesor dual core sau ceva pe acolo, să îți instalezi Windows 10 home pe 32 biti. Este bine optimizat și nu mănâncă resurse. Edited March 16, 2017 by Helios The Legends Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts