floow. Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 (edited) Numele tau in joc: Varsta reala: Cate ore petreci zilnic pe samp ( fara AFK ): De ce vrei sa ai rank 6 in clanul Art of Warrios?: Te pricepi sa faci event-uri cu membrii clanului?: De cate zile esti in clan?: Cu ce o sa ajuti clanul?: Edited March 5, 2017 by floow. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex BD Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Numele tau in joc: P1nGu1NN Varsta reala: Am 16 ani. Cate ore petreci zilnic pe samp ( fara AFK ): Petrec pe joc cam 4-5 ore pe zi, depinde. De ce vrei sa ai rank 6 in clanul Art of Warrios?: Pentru al ajuta pe floow cu membri, cu spameri, cu evente, si cu cei cu comportament inadecvat. Te pricepi sa faci event-uri cu membrii clanului?: Desigur. De cate zile esti in clan?: De cand s-a deschis. Cu ce o sa ajuti clanul?: Cu membri bineinteles, si tot ce tine de administrare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafi12 Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Numele tau in joc: Mihai114 Varsta reala: 13 Cate ore petreci zilnic pe samp ( fara AFK ): In jur de 3-4 ore pe zi. De ce vrei sa ai rank 6 in clanul Art of Warrios?: Deoarece consider ca pot ajuta clanul in multe conditii. Te pricepi sa faci event-uri cu membrii clanului?: Cat de cat dar o sa ma straduiesc. De cate zile esti in clan?:Azi am intrat. Cu ce o sa ajuti clanul?:Cu activitatea, si ce tine de administrare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ioni Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Numele tau in joc: Alexbossmc Varsta reala: 14 ani. Cate ore petreci zilnic pe samp ( fara AFK ): Intre 1-4 ore. Depinde de timpul liber. De ce vrei sa ai rank 6 in clanul Art of Warrios?: Fiindca o sa populez clanul si pentru a ajuta playerii care fac parte din clan. Te pricepi sa faci event-uri cu membrii clanului?: Da, ma pricep si o sa ma straduiesc cat de mult pot. De cate zile esti in clan?: Fac parte in clan de 2 zile. Cu ce o sa ajuti clanul?: Cu ce am si cu ce pot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius60. Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Numele tau in joc: Mihai114 Varsta reala: 13 Cate ore petreci zilnic pe samp ( fara AFK ): In jur de 3-4 ore pe zi. De ce vrei sa ai rank 6 in clanul Art of Warrios?: Deoarece consider ca pot ajuta clanul in multe conditii. Te pricepi sa faci event-uri cu membrii clanului?: Cat de cat dar o sa ma straduiesc. De cate zile esti in clan?:Azi am intrat. Cu ce o sa ajuti clanul?:Cu activitatea, si ce tine de administrare Cerere respinsa. Numele tau in joc: Alexbossmc Varsta reala: 14 ani. Cate ore petreci zilnic pe samp ( fara AFK ): Intre 1-4 ore. Depinde de timpul liber. De ce vrei sa ai rank 6 in clanul Art of Warrios?: Fiindca o sa populez clanul si pentru a ajuta playerii care fac parte din clan. Te pricepi sa faci event-uri cu membrii clanului?: Da, ma pricep si o sa ma straduiesc cat de mult pot. De cate zile esti in clan?: Fac parte in clan de 2 zile. Cu ce o sa ajuti clanul?: Cu ce am si cu ce pot. Acceptat. Numele tau in joc: Mihai114 Varsta reala: 13 Cate ore petreci zilnic pe samp ( fara AFK ): In jur de 3-4 ore pe zi. De ce vrei sa ai rank 6 in clanul Art of Warrios?: Deoarece consider ca pot ajuta clanul in multe conditii. Te pricepi sa faci event-uri cu membrii clanului?: Cat de cat dar o sa ma straduiesc. De cate zile esti in clan?:Azi am intrat. Cu ce o sa ajuti clanul?:Cu activitatea, si ce tine de administrare Respins. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenz.or Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Numele tau in joc: KENZW0W[NR1] Varsta reala: Am varsta de 14 ani. Cate ore petreci zilnic pe samp ( fara AFK ): In timpul saptamanii 2 ore, in weekend, 3-4 ore. De ce vrei sa ai rank 6 in clanul Art of Warrios?: Doresc sa primesc sansa de rank 6, sa ajut la popularea clanului sa ajunga in topul clanurilor de pe Green Bugged. Te pricepi sa faci event-uri cu membrii clanului?: Da, ma pricep. De cate zile esti in clan?: Astazi am intrat. Cu ce o sa ajuti clanul?: Sa ajunga in topul clanurilor, sa adaug membrii respectuosi cu un trecut bine vazut pe serverele comunitatii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrMihai Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Numele tau in joc:yo9bcm Varsta reala:14 Cate ore petreci zilnic pe samp ( fara AFK ):Petrec aproximativ 3-4 ore. De ce vrei sa ai rank 6 in clanul Art of Warrios?:Pentru ca e smecher, si ca o sa raman pe veci in el. Te pricepi sa faci event-uri cu membrii clanului?:Eu zic ca asa si-asa. De cate zile esti in clan?:De cand s-a facut clanul. Cu ce o sa ajuti clanul?:Pai, am vazut ca membri se mai cearta intre ei si o sa ajut si cu chatul clanului si etc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alecsts Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Numele tau in joc:DonGiovani. Varsta reala:19 ani. Cate ore petreci zilnic pe samp ( fara AFK ):4 ore-7 cand nu sunt la munca. De ce vrei sa ai rank 6 in clanul Art of Warrios?:Pai as vrea rank 6 sa mentin o armonie frumoasa in clan si sa am grija sa rezolv membri i care se cearta. Te pricepi sa faci event-uri cu membrii clanului?:Desigur. De cate zile esti in clan?:2 Cu ce o sa ajuti clanul?:Sa adaug membri in clan, sa ajut liderul la sedinte, sa fac event-uri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega15 Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Numele tau in joc: Atomic Varsta reala: 16 Cate ore petreci zilnic pe samp ( fara AFK ): 4-5 ore. De ce vrei sa ai rank 6 in clanul Art of Warrios?: Vreau sa dau dovada de bun simt si responsabilitate. Consider ca am o experienta remarcabila pentru rank 6 si am abilitatea si stofa de a fi un membru bun al acestui clan. Te pricepi sa faci event-uri cu membrii clanului?: Da, consider ca am abilitatea de a organiza un event. De cate zile esti in clan?: 2 zile. Cu ce o sa ajuti clanul?: O sa aduc membrii cat mai buni, o sa organizez diverse evenimente, o sa incerc sa fiu cat mai activ pe chat si daca sunt probleme sa le rezolv, in general sa il scutesc pe lider de cateva sarcini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
florin324234234123 Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Numele tau in joc: TheKiwi Varsta reala: Am varsta de 16 ani. Cate ore petreci zilnic pe samp ( fara AFK ): Cam 5-6 ore/zi. De ce vrei sa ai rank 6 in clanul Art of Warrios?: Deoarece este un clan de jos palaria si membrii sunt foarte respectuosi. Te pricepi sa faci event-uri cu membrii clanului?: Da. De cate zile esti in clan?: De o zi astazi fac doua zile. Cu ce o sa ajuti clanul?: Cu multe evenimente. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTheodor Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Numele tau in joc: xTheo Varsta reala:15 Cate ore petreci zilnic pe samp ( fara AFK ):4-5-6 lejer. De ce vrei sa ai rank 6 in clanul Art of Warrios?: Deoarece as putea ajuta clanul cu alte informatii utile si sunt un om amuzant. Te pricepi sa faci event-uri cu membrii clanului?:Desigur, iubesc evenimentele. De cate zile esti in clan?:Azi Cu ce o sa ajuti clanul?:Cu membrii noi si cu eventuri daca se poate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goldberg. Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Numele tau in joc: Goldberg. Varsta reala: 14 ani. Cate ore petreci zilnic pe samp ( fara AFK ): 4-5 ore depinde cat am de invatat. De ce vrei sa ai rank 6 in clanul Art of Warrios?: Deoarece consider ca pot sa ma ocup de spammeri, de comportamenele urate , limbajul vulgar , postul la colegi , cu rank-up-urile si deoarece am mai avut rank 6 in clanuri. Te pricepi sa faci event-uri cu membrii clanului?: Da. De cate zile esti in clan?: M-am alaturat clanului pe data de 07.03.2017 Cu ce o sa ajuti clanul?: Cu noi membrii, o sa fac event-uri la fiecare sfarsit de saptamana (vineri,sambata,duminica), si o sa am grija sa nu fie spamm etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wellknown Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Numele tau in joc: TRiCK Varsta reala: Am 16 ani. Cate ore petreci zilnic pe samp ( fara AFK ): Aproximativ 3-4 ore, in weekend chiar mai mult. De ce vrei sa ai rank 6 in clanul Art of Warrios?: Deoarece consider ca am un comportament adecvat, o activitate destul de buna si experienta in clanuri cat si pe samp. Pe langa asta pot ajuta clanul la dezvoltarea pe server. Te pricepi sa faci event-uri cu membrii clanului?: Da, ma pricep sa fac evenimente insa din pacate nu am un buget foarte mare. De cate zile esti in clan?: De 3 zile. Cu ce o sa ajuti clanul?: Cu popularea si sanctionarea membrilor care nu respecta regulile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius60. Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Numele tau in joc:yo9bcm Varsta reala:14 Cate ore petreci zilnic pe samp ( fara AFK ):Petrec aproximativ 3-4 ore. De ce vrei sa ai rank 6 in clanul Art of Warrios?:Pentru ca e smecher, si ca o sa raman pe veci in el. Te pricepi sa faci event-uri cu membrii clanului?:Eu zic ca asa si-asa. De cate zile esti in clan?:De cand s-a facut clanul. Cu ce o sa ajuti clanul?:Pai, am vazut ca membri se mai cearta intre ei si o sa ajut si cu chatul clanului si etc... Numele tau in joc:DonGiovani. Varsta reala:19 ani. Cate ore petreci zilnic pe samp ( fara AFK ):4 ore-7 cand nu sunt la munca. De ce vrei sa ai rank 6 in clanul Art of Warrios?:Pai as vrea rank 6 sa mentin o armonie frumoasa in clan si sa am grija sa rezolv membri i care se cearta. Te pricepi sa faci event-uri cu membrii clanului?:Desigur. De cate zile esti in clan?:2 Cu ce o sa ajuti clanul?:Sa adaug membri in clan, sa ajut liderul la sedinte, sa fac event-uri. Numele tau in joc: Atomic Varsta reala: 16 Cate ore petreci zilnic pe samp ( fara AFK ): 4-5 ore. De ce vrei sa ai rank 6 in clanul Art of Warrios?: Vreau sa dau dovada de bun simt si responsabilitate. Consider ca am o experienta remarcabila pentru rank 6 si am abilitatea si stofa de a fi un membru bun al acestui clan. Te pricepi sa faci event-uri cu membrii clanului?: Da, consider ca am abilitatea de a organiza un event. De cate zile esti in clan?: 2 zile. Cu ce o sa ajuti clanul?: O sa aduc membrii cat mai buni, o sa organizez diverse evenimente, o sa incerc sa fiu cat mai activ pe chat si daca sunt probleme sa le rezolv, in general sa il scutesc pe lider de cateva sarcini. Numele tau in joc: TheKiwi Varsta reala: Am varsta de 16 ani. Cate ore petreci zilnic pe samp ( fara AFK ): Cam 5-6 ore/zi. De ce vrei sa ai rank 6 in clanul Art of Warrios?: Deoarece este un clan de jos palaria si membrii sunt foarte respectuosi. Te pricepi sa faci event-uri cu membrii clanului?: Da. De cate zile esti in clan?: De o zi astazi fac doua zile. Cu ce o sa ajuti clanul?: Cu multe evenimente. Numele tau in joc: xTheo Varsta reala:15 Cate ore petreci zilnic pe samp ( fara AFK ):4-5-6 lejer. De ce vrei sa ai rank 6 in clanul Art of Warrios?: Deoarece as putea ajuta clanul cu alte informatii utile si sunt un om amuzant. Te pricepi sa faci event-uri cu membrii clanului?:Desigur, iubesc evenimentele. De cate zile esti in clan?:Azi Cu ce o sa ajuti clanul?:Cu membrii noi si cu eventuri daca se poate. Numele tau in joc: Goldberg. Varsta reala: 14 ani. Cate ore petreci zilnic pe samp ( fara AFK ): 4-5 ore depinde cat am de invatat. De ce vrei sa ai rank 6 in clanul Art of Warrios?: Deoarece consider ca pot sa ma ocup de spammeri, de comportamenele urate , limbajul vulgar , postul la colegi , cu rank-up-urile si deoarece am mai avut rank 6 in clanuri. Te pricepi sa faci event-uri cu membrii clanului?: Da. De cate zile esti in clan?: M-am alaturat clanului pe data de 07.03.2017 Cu ce o sa ajuti clanul?: Cu noi membrii, o sa fac event-uri la fiecare sfarsit de saptamana (vineri,sambata,duminica), si o sa am grija sa nu fie spamm etc. Numele tau in joc: TRiCK Varsta reala: Am 16 ani. Cate ore petreci zilnic pe samp ( fara AFK ): Aproximativ 3-4 ore, in weekend chiar mai mult. De ce vrei sa ai rank 6 in clanul Art of Warrios?: Deoarece consider ca am un comportament adecvat, o activitate destul de buna si experienta in clanuri cat si pe samp. Pe langa asta pot ajuta clanul la dezvoltarea pe server. Te pricepi sa faci event-uri cu membrii clanului?: Da, ma pricep sa fac evenimente insa din pacate nu am un buget foarte mare. De cate zile esti in clan?: De 3 zile. Cu ce o sa ajuti clanul?: Cu popularea si sanctionarea membrilor care nu respecta regulile. Nu mai recrutam co-lideri. Ne cerem scuze! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Flavian. Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Numele tau in joc: Numele meu in joc este Flavian. . Varsta reala:Am varsta de 15 ani. Cate ore petreci zilnic pe samp ( fara AFK ):Pe acest joc petrec cate 3/4 ore pe zi fara '/sleep' sau 'afk'/ De ce vrei sa ai rank 6 in clanul Art of Warrios?: Deoarece vreau sa ajut clanul cu mai multi membri. Te pricepi sa faci event-uri cu membrii clanului?:Da, ma pricep. De cate zile esti in clan?:Sunt in clan de 3 zile. Cu ce o sa ajuti clanul?: Cu activitatea mea, si cu aducerea multor playeri in clan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blur.Alex Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 Numele tau in joc: ImBalance21 Varsta reala: 15 Cate ore petreci zilnic pe samp ( fara AFK ): 2-3 ore pe zi. De ce vrei sa ai rank 6 in clanul Art of Warrios?: Deoarece consider ca este un clan cu mult potential,ma inteleg bine cu membrii si consider ca merita sa incerc. Te pricepi sa faci event-uri cu membrii clanului?: Bineinteles,nu e prima data. De cate zile esti in clan?: Nu stiu exact,aproximativ 10. Cu ce o sa ajuti clanul?: Vreau sa ajut clanul sa ajunga in TOP. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigfishhunter Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 m Numele tau in joc: P1nGu1NN Varsta reala: Am 16 ani. Cate ore petreci zilnic pe samp ( fara AFK ): Petrec pe joc cam 4-5 ore pe zi, depinde. De ce vrei sa ai rank 6 in clanul Art of Warrios?: Pentru al ajuta pe floow cu membri, cu spameri, cu evente, si cu cei cu comportament inadecvat. Te pricepi sa faci event-uri cu membrii clanului?: Desigur. De cate zile esti in clan?: De cand s-a deschis. Cu ce o sa ajuti clanul?: Cu membri bineinteles, si tot ce tine de administrare. membrii* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King.ImBalance21 Posted April 1, 2017 Share Posted April 1, 2017 Se mai recruteaza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrAngelo Posted July 7, 2017 Share Posted July 7, 2017 Numele tau in joc: Varsta reala: Cate ore petreci zilnic pe samp ( fara AFK ): De ce vrei sa ai rank 6 in clanul Art of Warrios?: Te pricepi sa faci event-uri cu membrii clanului?: De cate zile esti in clan?: Cu ce o sa ajuti clanul?: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts