Jump to content

Cerere - AIM - ANiKETOS [Aplicatii OFF]

ANiKETOS
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Veron Georgian.
Varsta: 18 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt o fire calma,  de treaba,  saritoare,  dau orice tine de mine ca cei din jur  sa se simta bine,  imi place sa-mi fac noi prieteni,  iar familia reprezinta totul pentru mine. Sunt bine crescut,  cu cei sapte ani de acasa, si nu raspund niciodata provocarilor negative ce ma incearca.

Locatia(Oras): Buzau.

Ce gen de muzica asculti? Cel mai mult ascult muzica trap.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : ANiKETOS
Nivel :  38.
Nume folosite anterior:  Cronks, Reckael
Vechime pe server: Aproximativ 3 ani.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):  3/3 warns. 

Poza cu invitatie:  https://imgur.com/a/bfwa0

Link cu faction history:  http://bluepanel.bugged.ro/profile/ANiKETOS
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Bk., .ACTIVATU .

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Da, nu mai stiu motivul exact, s-a intamplat acum mult timp, probabil inactivitate.
Ce alte jocuri mai joci?: Minecraft si Metin 2.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Juan.[AIM].

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10.

Experienta DM [ ()/10]: 10, doar paint si DM cops.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: PM, nu detin cont pe cele doua aplicatii de socializare.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Vreau sa fac parte din [AIM] pentru ca este un clan cu membrii si staff cu o gandire matura si un limbaj adecvat, asemena mie.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Pot ajuta clanul cu devotamentul meu si comportamentul examplar de care voi da dovada.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Bineinteles.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.