Flavius Damian Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 (edited) Nume: Flavius Varsta (reala): 15 Sex: Masculin Tara de provenienta: Romania Orasul in care locuiesti: Navodari Nickname: Gourgouff Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Gourgouff Sanctiuni recente (+ motiv / doar cele recente): Cel mai recent este un ban de 3 zile pentru autoclicker si una pentru limbaj, restul au peste 2 luni. Poza cu invitatia primita: http://imgur.com/a/PMx1l De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Deoarece este un clan diferit de celalte, mult mai serios, membrii ok si nu este haos. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Da, cel mai recent clan al meu este clanul Royal Triumph unde am petrecut ai mult de 150 de zile. De ce ai iesit din ultimul clan?: Deoarece liderul a sters clanul. Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Vanox, istyle, iCrowley. Descrie-te in minim 20 de cuvinte (evita caracteristicile fizice): Sunt o fire ambitioasa, calma, isteata si la locul lui cand e nevoie. Am cei 7 ani de acasa si nu ma aprind repede. Stiu sa respect doar pe cine ma respecta. Exista un membru din clan cu care nu te intelegi (precizeaza de ce, cat mai detaliat)?: Nu. Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea fata de el si de membrii?: Normal. Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?: Da. Edited March 5, 2017 by Gourgouff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vovo Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Te cunosc, esti de treaba si nu te plimbi prin clanuri ca altii. Meriti sa faci parte din acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mallboro Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 FH-ul tau lasa de dorit, dar level-ul tau si orele jucate sunt bune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decath Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 (edited) Stai bine la ore si level dar nu ma incanta ca ai sactiuni recente mai ales pentru limbaj si fh-ul nu arata ok. Observ ca ai primit FW in factiune pentru limbaj nu accept asa ceva. Contra Edited March 5, 2017 by Decath Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joint Angel Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Degeaba ai ore jucate si level maricel, din moment ce FH-ul e la pamant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C O D I Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Stai bine la ore si level dar nu ma incanta ca ai sactiuni recente mai ales pentru limbaj si fh-ul nu arata ok. Observ ca ai primit FW in factiune pentru limbaj nu accept asa ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts