Jump to content

[RESPINS] Cerere Gougouff - Fifth Avenue

Flavius Damian
 Share

Recommended Posts

• Nume:  Flavius

• Varsta (reala): 15 

Sex:  Masculin

Tara de provenienta: Romania 

Orasul in care locuiesti: Navodari

Nickname:  Gourgouff

Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Gourgouff

Sanctiuni recente (+ motiv / doar cele recente): Cel mai recent este un ban de 3 zile pentru autoclicker si una pentru limbaj, restul au peste 2 luni.

Poza cu invitatia primita:  http://imgur.com/a/PMx1l

De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?:  Deoarece este un clan diferit de celalte, mult mai serios, membrii ok si nu este haos.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Da, cel mai recent clan al meu este clanul Royal Triumph unde am petrecut ai mult de 150 de zile.

De ce ai iesit din ultimul clan?:  Deoarece liderul a sters clanul.

Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Vanox, istyle, iCrowley.

Descrie-te in minim 20 de cuvinte (evita caracteristicile fizice):  Sunt o fire ambitioasa, calma, isteata si la locul lui cand e nevoie. Am cei 7 ani de acasa si nu ma aprind repede. Stiu sa respect doar pe cine ma respecta.

Exista un membru din clan cu care nu te intelegi (precizeaza de ce, cat mai detaliat)?:  Nu.

Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea fata de el si de membrii?: Normal. 

Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?:  Da.

Edited by Gourgouff

Stai bine la ore si level dar nu ma incanta  ca ai sactiuni recente mai ales pentru limbaj si fh-ul nu arata ok.

Observ ca ai primit FW in factiune pentru limbaj nu accept asa ceva.

Contra

Edited by Decath

Stai bine la ore si level dar nu ma incanta  ca ai sactiuni recente mai ales pentru limbaj si fh-ul nu arata ok.

Observ ca ai primit FW in factiune pentru limbaj nu accept asa ceva.

Su0rN1i.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.