Andmon Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Nume: Laurentiu Andrei. Varsta (reala): Am 14 ani. Sex: Masculin. Tara de provenienta: Romania. Orasul in care locuiesti: Pitesti. Nickname: Kelvin Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Kelvin Sanctiuni recente (+ motiv / doar cele recente): AdmCmd: Kelvin has been muted by Walter for 10 minutes, reason: spam. 2016-12-06 00:05:57. Poza cu invitatia primita: http://imgur.com/a/J7lLk De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Doresc sa fac parte din acest clan deoarece am in el foarte multi prieteni si este un clan foarte bine organizat. Pe de o alta parte, imi place foarte mult numele si tag-ul acestuia, are membrii super de treaba si organizati. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Da, am facut parte din mai multe clanuri, printre acestea fiind : Reborn of Angels, The Legends, Southers Rocket, West Gangsters, Triads, Golden Army, AIM si multe altele. De ce ai iesit din ultimul clan?: Am folosit /quitclan deoarece era numai cearta si am dorti sa vin in acest clan. Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: CODi, Tuppeu, Joint, Godlik3. Descrie-te in minim 20 de cuvinte (evita caracteristicile fizice): Pentru inceput pot spune ca sunt un baiat de treaba, cu capul pe umeri si foarte respectuos. Imi timpul liber imi place sa ascult muzica si sa ma joc pe calculator. Exista un membru din clan cu care nu te intelegi (precizeaza de ce, cat mai detaliat)?: Nu, nu cred. Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea fata de el si de membrii?: Desigur. Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?: Bineinteles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mallboro Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Meriti sa faci parte din acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joint Angel Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Meriti sa faci parte din acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C O D I Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Meriti sa faci parte din acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decath Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuppeu Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Meriti sa faci parte din acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian Meriacre Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Baiat de treaba, meriti in acest clan incendiar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vovo Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Daca toti dau pro inseamna ca esti baiat bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts