Kempell Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Informatii legate de SA:MP: Nickname:Kempel. Level:30. Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?Nu. Ore jucate:993. Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/BAnpk Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bug.../profile/Kempel Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): http://imgur.com/a/OSsvI Cateva realizari pe server/ forum: Rank 5 Taxi San Fierro,si ore acumulate. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:Nu joc altceva,decat SA:MP. De ce vrei sa intri in clan:Deoarece este un clan foarte serios respectat,cu membrii de treaba,si cu cei 7 ani de acasa.Si cel mai mult in acest clan imi place ca este un colectiv prietenos,si serios. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea? wG.,THC,Bk. Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit?West Gangsters. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?Nu,nu am mai facut parte din acest clan. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da,desigur. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:Adrians,Kevon,Mike,Keza,Helios,Daeso si altii. Care sunt planurile tale pe viitor?Sa fac foarate multe zile in factiunea actuala. Informatii legate de viata reala: Prenume:Alex. Varsta reala:17 Ani. Nationalitate:Republica Moldova. Descrie-te in minim 15 cuvinte:Ma numesc Alex,sunt din Republica Moldova,si am o varsta de 17 ani.De obicei ma pot caracteriza printr-o fire glumeata,dar mereu imi arat partea serioasa atunci cand e nevoie.Sunt foarte prietenos,respectuos si sociabil.Mereu muncesc pentru ceea ce imi doresc.Imi arat mereu respectu fata de o anumita persoana,pentru a avea o intelegere cat mai buna cu ea.Am un limbaj adecvat varstei mele,stiu cum sa ma comport cu persoanele din jurul meu.Sunt un baiat foarte serios si de incredere pe care te poti baza oricand.De asemenea imi ajut prietenii in situatii grele.Nu imi plac oamenii ce se fac,ceea ce nu sunt.Cam atat despre mine. Ce gen de muzica asculti?Manele,Rock,Jazz. Ce pasiuni ai?Kickboxingul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helios Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Băiat la locul lui, ore așa și așa, cele 220 de zile din taxi te-au salvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faith. Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 (edited) Neutru, ai fh dezordonat. Ceea ce ma determina sa nu iti dau contra sunt zilele petrecute in factiunea actuala. Edited March 6, 2017 by Faith. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ponel Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Ești la limită cu orele și fh-ul e cam dezordonat dar să zicem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mushiw Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Pentru acele 224 zile în facțiunea actuală. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioK7 Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Neutru. Cam putine ore jucate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazzwanVS Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevon Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Baiat de treaba. Meriti in acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Florinn[C] Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Pentru acele 224 zile în facțiunea actuală. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miller Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 (edited) FH Dezordonat + putin ore Edited March 6, 2017 by MillerTL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoLLoKoV Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Pentru acele 224 zile în facțiunea actuală. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihay7 Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Contra. Cu un rank 5 nu facem FH. Cu orele nici la limita nu esti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edwuard09 Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Ești la limită cu orele și fh-ul e cam dezordonat dar să zicem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoro. Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Pentru acele 224 zile în facțiunea actuală. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UniQue Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Chiar si cu 200 de zile in Taxi, nu ai niciun rank 5 in FH in momentul de fata. Sa nu mai spun de orele care nu ating limita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLLUSiON. Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts