Jump to content

Reclamatie Viciu

Robert-deleted

Recommended Posts

Nick-ul tau: Chelios
Level-ul detinut: 26 
Nick-ul celui reclamat: Viciu
O descriere a situatiei: Manciulea are peste 3/3 fw si tot e in factiune , o sa va prezint doar cele 3/3 fw ;) Isi bate joc asta isi permite sa faca orice , stie ca nu o sa fie dat afara de viciu.
Dovezi (poze, video, etc.):

1/3 cand decide tibi ca primeste manciulea un fw si viciu 1/3 fw la lider :http://bugged.ro/topic/2451-reclamatie-lider-viciu/

2/3 cand primeste fw pentru limbaj in data de 3 martie , pagina 30 reclamatia facuta de mine: http://bugged.ro/topic/98-fbi-reclamatii-agenti/page-30

3/3 primeste fw pentru limbaj in data de 1 martie , pagina 29 : http://bugged.ro/topic/98-fbi-reclamatii-agenti/page-29

Deci va rog sa luati masuri m-am saturat de figurile acestui copil , isi permite sa faca ce vrea ca nu-l da viciu afara;)

De acum sa iti vezi de treaba manciulea 

Este a 3/4/5 creck reclamatie impotriva lui Viciu si Manciulea...

Tibi eu inca sper sa va dati seama de acesti doi copilasi Viciu si Manciulea, si sa zboare de la FBI.

Eu am prezentat doar 3/3 pentru manciulea , eu nu am nimic personal cu viciu , dar il tine pe acest copil care doar isi bate joc de playeri stiind ca nu o sa fie dat afara.

P.S. Manciulea asta am facut-o pentru nesimtirea,daca vroiam cu adevarat sa ti-o fac cautam de mult , dar ai intrecut orice limita copilas

Asa este degeaba sperii ca o sa se rezolve ceva.Manciulea poate sa aiva 10 reclamati si viciu sa fi scris ca primeste 10 fw dar el tot nare nici unul.Asta e toata lumea cunoaste abuzul si pilele din FBI.

Un FW se sterge odata la 5zile.

Si ce daca are FW? Poate sa il dea afara, Manciulea sa faca aplicatie si sa revina din nou. Chiar asa hateri sunteti si inchisi la minte?

Si ce daca are FW? Poate sa il dea afara, Manciulea sa faca aplicatie si sa revina din nou. Chiar asa hateri sunteti si inchisi la minte?

Ba du-te cu domnu` si veziti de treaba auzi tu hater , poate tu accepti sa fii luat in bataie de joc nu ai pic de orgoliu , ma abtin sa nu te-njur la cat de destept arati ca esti.

Axe ti-as sugera sa ai grija ce vorbesti ;)

Manciulea. a fost demis intre timp, avea 2/3 FW, eu aveam datoria sa ii acord acel FW, nici nu ma asteptam ca viciu sa o faca. :)

Manciulea are interdictie 5 zile sa aplice la FBI, asa ar trebui sa fie la toate factiunile cand demiteti pe cineva.

viciu mai primesti o ultima sansa pentru ca esti vechi si inca avem asteptari de la tine. Fie iei atitudine, fie lasi pe altu sa o faca.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.