Miller Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) Informatii legate de SA:MP: Nickname: Miller ( Theo_Miller ) Level: 47 Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?: Nu. Ore jucate: 1311 Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/4D7yr Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Miller Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): http://imgur.com/a/bwihK Cateva realizari pe server/ forum: FH-ul meu si pretenii. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: FIFA 16, Left 4 Dead 2, Payday 2, CS:GO, Football Manager 2017.. De ce vrei sa intri in clan: Deoarece am observat ca este un clan linistit, am observat multe persoane pe care le cunosc in acest clan si despre care stiu ca sunt foarte de treaba si probabil asta m-a atras mai mult, fiindca stiu sigur ca o sa ne intelegem foarte bine. Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? AIM, Quantium, West Gangsters, Seraphim Family, The Legends.. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Ca ma las de joc, dar am regandit si am revenit. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Tufy, Liderii mei, Apollo, Mike, Levelone si iLLUSiON. Planuri de viitor pe server? Vreau sa ajung helper, in viitor. Informatii legate de viata reala: Prenume: Yaşar Varsta reala: 17 Nationalitate: Turk Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt perseverent, daca un lucru nu imi iese din prima incercare, nu ma dau batut. Sunt genul de persoana careia ii place linistea si armonia, in niciun caz cearta. Am capabilitatea de a lucra in echipa, stiu sa apreciez o gluma buna. Recunosc ce este bun la o persoana. Imi plac lucrurile simple, dar cu un impact emotional. Intotdeauna am incercat sa fiu remarcat, prin munca pe care am depus-o pentru a ajunge unde mi-am propus si prin faptul ca am un spirit competitiv foarte dezvolatat. Am un limbaj adecvat varstei mele si stiu cum sa ma port cu persoanele din jurul meu. Imi plac foarte mult oamenii calmi, cu simtul umorului, care nu se dau batuti niciodata, muncesc foarte mult, intodeauna care au un loc de buna ziua dupa ei si cei 7 ani de acasa. Sunt un baiat foarte serios, care te poti baza oricand, de incredere, imi ajut prietenii in situati grele, un tip foarte sociabil, imi place sa imi fac prietenii noi si ma adaptez usor in comunitate. Ce gen de muzica asculti? Rap, Pop, Slow. Ce pasiuni ai? Fotbal, animale, muzica si cinema. Edited August 4, 2017 by Miller
Helios Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Chiar daca ai un fh ok comportamentul tau lasă de dorit in continuare, in caz că nu știai poți vedea și tu sancțiunile, poza cu sancțiunile pusa de tine este veche.
Miller Posted August 4, 2017 Author Posted August 4, 2017 Chiar daca ai un fh ok comportamentul tau lasă de dorit in continuare, in caz că nu știai poți vedea și tu sancțiunile, poza cu sancțiunile pusa de tine este veche. EDIT: http://imgur.com/a/bwihK
YoLLoKoV Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Ai un FH foarte bun, ore ok iar sanctiunile sunt acceptabile.
King.SkuLLy Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) Neutru! 1. Doar 1300h si lvl 47. 2. Nu prea iti pot cunoste comportamentul si trecutul din LP, deci ma bazez pe spusele lui Helios. 3. off-topic, puteai da edit in aplicatie fiind postata recent. Edited August 4, 2017 by Laurentiu skulLy
ShaDey Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) Noroc de FH-ul frumos pe care l-ai facut in atatea ore. Edited August 4, 2017 by TL.Shadey
Angelin Bunea Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Chiar daca ai un fh ok comportamentul tau lasă de dorit in continuare, in caz că nu știai poți vedea și tu sancțiunile, poza cu sancțiunile pusa de tine este veche.
Valentin..[] Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Chiar daca ai un fh ok comportamentul tau lasă de dorit in continuare, in caz că nu știai poți vedea și tu sancțiunile, poza cu sancțiunile pusa de tine este veche.
Recommended Posts