Popular Post Bagwell Posted August 4, 2017 Popular Post Share Posted August 4, 2017 Hei salut, am venit și eu cu o sugestie bună, shad0w, nu mai bine ai face tu doar un server BUGGED RPG ca înainte? Să fie măcar așa full, ai muta toate conturile de pe celelalte servere ale comunității și le-ai pune într-o bază, așa măcar vei avea și tu serverul full, eu unul m-am săturat sa fie doar 200-300 on maxim pe red/green/orange/yellow, blue e mai ridicat puțin din cauza averilor, a venit Awake cu serverul lui (fantomă) și te-a băgat in jos, deci ar fi mai bine, totuși va apărea curand o nouă versiune de samp unde vei putea pune 10.000 sloturi.! Cine e de acord, să lase +1! 38 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberNeticK Posted August 6, 2017 Share Posted August 6, 2017 (edited) Nu aici se fac sugestiile legate de serverul de SA:MP. Pentru a face o sugestie pentru serverul de SA:MP, intra aici: http://forum.bugged.ro/forum/3248-sugestii-samp/ Si sugestiile legate de panel tot acolo se fac. Edited August 6, 2017 by CyberNeticK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts