Jump to content

Retragere - Kronoss.


Recommended Posts

Nickname: Kronoss.

Serverul pe care ai jucat?: Green

De ce ai ales sa te retragi?: Din mai multe motive si le voi enumera:

1. Am realizat ca acest joc nu se merita, iti mananca prea mult timp. Totusi, ma bucur ca l-am jucat, mi-am facut prieteni noi.

2. Bugged-ul, din pacate, a scazut. Nu voi inceta sa respect aceasta comunitate, aici am jucat prima data si aici joc ultima data.

3. Staff-ul, cel putin de pe green, e ignorant si plin de arfisti.

Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Nimic, voi renunta la acest joc.

Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Singurele servere, care probabil merita, sunt cele rusesti. Cum am zis, ma las de samp deci nu voi juca pe alt server.

Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: O sa enumar doar cativa dintre prietenii mei adevarati:

Ionut111, Dewitt, Talky, Vatin, BlueMod, Arhir., BaRoNN, GodOfRelax, Baluny, Tudor412, SorinSR, WOLV3RIN3, Donn_Fernandez (desi nu am avut onoarea sa joc alaturi de tine), SeniorAAA, Sebiii, Ilusyon (chiar daca suntem certati, tot te respect), Rabbits, Kugnet, Ralluca, (Speedy), WadenCelRau (in ciuda tangentelor dintre noi), TheStunter, AlcoholicManiac, Havok, Equilibrium, MichaelScofield, D0ZA, Again, Frendy, .StefaNN, .Dark., Serban, Kreen, EduardEdyS, MTDGG, Roland, JusT, EduardKing, Godven, Sean, Rower, DEViCE, Claude, Dripple. Imi pare rau daca am omis pe cineva. Ati fost cei mai buni si mi-ati facut sederea pe acest joc sa fie una placuta.

Ai altceva de adaugat?: Lasati-va cat mai puteti, nu se merita. Singurul lucru deosebit alaturi de jocul asta au fost prietenii mei, pe care nu i-as da la schimb pentru nimic in lume. Imi pare rau ca nu o sa va mai intalnesc, pe unii dintre voi. Stiu ca v-ati lasat, o sa imi fie dor de voi toti.

Nu uitati, cum spunea marele maestru "Urmariti ca sa nu fiti urmariti". Respect pentru toti cei mentionati mai sus, sper sa aveti o viata frumoasa. O sa imi aduc aminte cu nostalgie de momentele pe acest joc, dar asta e.

Daca va ajunge sa joace altcineva pe acest cont, se va afla imediat, printr-un simplu post, in care va fii totul mentionat.

 

Legenda spune ca Kronoss. se va intoarce, la anumite cereri, <<sub tagul de KPHALT>>, majoritatea fiind facute de persoanele mentionate mai sus, doar pentru a deschide Bandicam-ul si a pune niste videoclipuri pe YT.

Respect Shad0w si Tibi pentru comunitate.

Respect pentru toti cei de pe Green pe care i-am omis, imi pare rau.

 

We are posthunters. We are legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us!

 

Goodbye, old friends. See you in another life <3.

Edited by Kronoss.
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Succes frt ❤❤

Sper sa iti amintesti de momentele din taxi, stii la care ma refer.

Mult succes si in realitate, apreciez ca mai pus primul.

Pastram legatura.....

Ionut111

Forever together.

Esti fratele meu, stii si tu asta <3. Poate ne vedem vara asta.

Normaal, tunam taxi-urile de la LS sa para ca cele din lv si ne blocam si dadeam /report =]]].

Te pup!

Link to comment
Share on other sites

Desii ca ne-am certat noi de cateva ori pot spune ca ai fost (si vei fii in continuare) un prieten foarte bun, mult succes in viata reala, sa iti indeplinesti tot ce ti-ai propus, pastram legatura pe wapp, daca am cu ce sa te ajut vreodata poti sa imi dai un mesaj, mult succes in continuare. Si multa bafta in viata reala.

 

#baftafratioare

Link to comment
Share on other sites

Sa-ti trag m###.

Ms la fel, stai parcat ca iei amenda.

Desii ca ne-am certat noi de cateva ori pot spune ca ai fost (si vei fii in continuare) un prieten foarte bun, mult succes in viata reala, sa iti indeplinesti tot ce ti-ai propus, pastram legatura pe wapp, daca am cu ce sa te ajut vreodata poti sa imi dai un mesaj, mult succes in continuare. Si multa bafta in viata reala.

 

#baftafratioare

Respect, #bafta.
Link to comment
Share on other sites

Te pupa fratele Wolv3rin3 bafta in continuare si mult succes . Cum a zis si Senioraaa, tu ramai keylogger cu vpn-ul tau. Ai facut bine ca te.ai lasat oricun bugged este la pamant.

Te iubb fratele meu <3. Ne vedem la un left4dead2.

Link to comment
Share on other sites

Bafta frate, ramai printre cei mai de treaba post-hunteri :)) AI ales decizia corecta, te voi urma si eu curand. Serverul se duce in jos si owner-ul face video-uri pe youtube de parca totul ar fi in regula

:* te pup
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.