Sleam Andrei Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 (edited) Videoclip: Doar pana la minutul 4 este videoclipul de acolo am dat gres am randat gresit am lasat timeline-ul mai departe de videoclip cum ar fi si s-a randat cu tot cu spatiul acela imi cer scuze :D Edited August 6, 2017 by Sleam.ADEVARATU
Sleam Andrei Posted August 7, 2017 Author Posted August 7, 2017 gg Mersi. GG frt, power ca de obicei Mersi frumos, tu spui ca este POWER, sunt de acord cu tine dar se pare ca generatiile astea noi de mafioti numai apreciaza un om bun in adevaratul sens al cuvantului. Sti cum sunt eu acuma Ghost frate? Precum un artist care a avut succes in tinerete si la batranete numai il cunoaste nimeni decat daca a povestit cineva la un moment dat despre el.
HaZoN Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 sleam le-ai dat-o, dar cu muzica asta cancer aolo ce pnm =]
Sleam Andrei Posted August 8, 2017 Author Posted August 8, 2017 sleam le-ai dat-o, dar cu muzica asta cancer aolo ce pnm =] Stiu bai HaZoN dar nu vreau muzica cu copyright. sp ma Am inteles tot ma, tu esti ;)
Recommended Posts