Jump to content

Cerere Southers Rocket - CyMaN [RESPINS]


XxAndreIxX18
 Share

Recommended Posts

  • Nick pe server: CyMaN .

Level: 23 .

Ore jucate: 332 .

Vechime pe server: Am inceput sa joc pe blue.bugged de pe data de 2016-10-23, ora 21:22:40. Dupa o perioada scurta de doar 2 luni am lasat putin SA-MP-ul de o parte si m-am axat pe examenele pe care le-am avut, dupa care am revenit din nou acum 2 luni prin iunie si am inceput mai serios.

Link către profilul de panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/CyMan

De ce dorești să faci parte din acest clan?: Am auzit ca este un clan foarte recunoscut pe server, cu un leader pe care am mai avut sansa sa-l cunosc si sa-l mai intalnesc, cu co-leaderi cu o capacitate dezvoltata in gandire si mermbrii deschisi la minte cu care sper sa ma inteleg bine.

Poză cu invitația: http://imgur.com/a/ozjeh

Membrii pe care îi cunoști din clan: Ryder, Darwin, .qAlex, KARiM, Mr.Johny, DraveN, Krew, Darius., Cheptrosu si inca cativa, dar este posibil ca acesti sa nu ma prea cunoasca pe mine, deoarece nu am avut sansa sa-i intalnesc.

Ai mai făcut parte din Southers Rocket? De ce ai iesit?: Nu. Nu am mai facut parte din .sR.

Sancțiuni recente: Nu, nu am.

Ai mai fost în alte clanuri? Care sunt acestea?: Da am mai fost si in alte clanuri care din punctul meu de vedere nu se vor compara cu .sR, acestea fiind: Stay High, Best killers, Clanul Generalilor, Bombardierii, z0r[]., Grand Mafia, The Revengers si Immortal Legends.

  • Cum te numești?: Numele meu este Cozma Andrei.

Ce vârstă ai?: Am varsta de 16 ani.

Ce îți place să faci în timpul liber?: Imi place sa ies la plaja cu amicul meu Butter., merg la antrenamentele de baschet si ies de asemenea in parc pentru a ma juca.

Descrierea personală (doar calitățile morale, fără cele fizice): Sunt un baiat de treaba, cu simtul umorului si carismatic, care are cei 7 ani de acasa. Stiu sa ma integrez foarte bine intr-un colectiv. Nu deranjez pe nimeni cu prezenta mea, fiind dorit peste tot unde se afla lume buna.

Din ce oraș ești?: Sunt din orasul Mangalia, judetul Constanta.

Edited by CyMaN
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.