Jump to content

[Respins] Aplicatie Iron Rangers - CyMaN - Rank 2 Taxi LS.


XxAndreIxX18
 Share

Recommended Posts

Nickname: CyMaN .


Level: 23 .


Ore jucate: 332 .


Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/iakEn


Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/CyMan


Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): http://imgur.com/a/shpth


Cateva realizari pe server: Prima mea realizare a fost acceptarea aplicatiei pentru testele pe care le-am luat in factiunea Taxi Los Santos. Din aceasta factiune am iesit cu rank 2 si 28 de zile, din cauza unor probleme personale. O a doua realizare a mea a fost acceptarea aplicatiei pentru testele luate in factiunea School Instructors LV. Aici in prezent sunt foarte multumit de radmanetul meu, si fericitul purtator al rank-ului 1, cat de curand 2. 


Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP?: Nu mai joc niciun joc inafaara de SA-MP. In trecut am jucat si League Of Legends si Counter Strike Global Offensive, dar am inceput sa devin din ce in ce mai pasionat de SA-MP.


De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa intru in acest clan, deoarece am asteptari mai mari de la mine si vreau ca pe cat de mari sunt asteptarile asa de mare si cunoscut sa fie si clanul in care ma aflu. Doresc sa reprezint acest clan cu mandrie si onoare.


Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?: Da am mai fost si in alte clanuri, care din punctul meu de vedere nu se vor compara cu Iron Rangers, acestea fiind: Stay High, Best killers, Clanul Generalilor, Bombardierii, z0r[]., Grand Mafia, The Revengers si Immortal Legends.


Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Iron Rangers'?: Da, am verificat, Nu ma aflu pe Blacklist-ul clanului. Plus ca eu nu am mai facut parte din acest clan pana acum.


Enumera cativa membrii ai clanului cu care te intelegi: bo0gHy.


Care sunt planurile tale de viitor?: Doresc sa imi pot repara FH-ul, deoarece din cauza unei mari neintelegeri pe care le-am avut in familie, nu am putut sa-mi continui FH-ul. Pe langa acestea mai vreau si sa am un FH plin cu rank 5 si daca se poate chiar si 100 de zile, si sa devin din ce in ce mai cunoscut pe server, prin actiunile mele si atitudine.


 


Prenume: Andrei .


Varsta reala: Am varsta de 16 ani.


Descrie-te in minim 20 cuvinte:Numele meu este Cozma Andrei si am varsta de 16 ani. Locuiesc in municipiul Mangalia, judetul Constanta. Doua dintre hobby-urile mele preferate sunt baschetul si inotul. Invat bine si sunt muncitor. Ma simt mandru ca am intrat la liceul dorit atat de mine, cat si de parintii mei. Sunt un baiat de treaba, care stie cum sa ii respecte pe cei din jurul sau, si stiu sa-i fac sa se simta bine in preajma mea. Sunt carismatic si amuzant, de gasca, si pe langa acestea ma incadrez foarte repede intr-un colectiv. In timpul liber imi place sa ies afara cu prieteniii mei sau fosti colegi. Obisnuiesc sa merg la plaja sau la piscina si incerc sa realizez toate lucrurile pe care mi le propun. De asemenea sunt un mare amator de componente de calculatoare si mai ales de gaming.


Ce pasiuni ai?: Inotul, dar mai ales baschetul, sport in care profesez la echipa nationala a Romaniei.


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.