Jump to content

[Respins] Aplicatie Iron Rangers - CyMaN - Rank 2 Taxi LS.


XxAndreIxX18
 Share

Recommended Posts

Nickname: CyMaN .


Level: 24 .


Ore jucate: 332 .


Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/z9GvA


Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/CyMan


Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): http://imgur.com/a/I9nVV


Cateva realizari pe server: Prima mea realizare de pe acest server a fost aplicatie acceptata de catre KARiM in factiunea Taxi Lost Santos si luarea testelor. O a doua realizare a mea a fost acceptarea aplicatiei facut pentru factiunea School Instructors LV, si luarea testelor cu succes. Iar o a treia mea realizare ar fi rankurile pe care le detin in aceste doua factiuni, chiar daca sunt mici, eu inca sunt la inceput, si ma mandresc cu ele, deoarece sunt muncite de mine, si terminate de niste probleme create tot de mine.


Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP?: Nu mai joc niciun joc, deoarece SA-MP-ul m-a captivat din prima si nu am mai putut sa ma las asa usor de el, chiar si cu urcusuri si coborasuri. In schimb am jucat in trecut League Of Legends si Counter Strike Global Offensive.


De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa intru in clan, deoarece am asteptari mult mai mari de la mine, si incerc sa ma autostimulez prin cresterea treptata a dificultatii pe care o intampin pe acest server. Plus ca am auzit ca acest clan este unul demn de respectat, unit si indragit de mine inca de mult timp si doresc sa ma alatur lui pentru a-l repezenta cu mandrie.


Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?: Da am mai fost si in alte clanuri care din punctul meu de vedere nu se vor compara cu Iron Rangers, acestea fiind: Stay High, Best killers, Clanul Generalilor, Bombardierii, z0r[]., Grand Mafia, The Revengers si Immortal Legends. 


Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Iron Rangers'?: Da am verificat. Si nu ma aflu pe Blacklist-ul clanului.


Enumera cativa membrii ai clanului cu care te intelegi: Cunosc un singur membru cu care am avut sansa sa stau de vorba, acesta fiind bo0gHy .


Care sunt planurile tale de viitor?: Planurile mele de viitor sunt urmatoarele: in primul rand doresc sa-mi repar FH-ul, deoarece stiu ca sunt mult mai capabil, doar ca am intampina anumite probleme in viata personala si nu am mai putut continua: in al doilea rand vreau ca FH-ul meu sa fie compus din multe rank-uri 5, si daca se poate chiar cu 100 de zile: iar in al treilea rand vreau sa devin din ce in ce mai cunoscut, prin actiunile mele si atitudine. Vreau ca kumea sa ma cunoasca ca pe un frate, in care poti avea incredere chiar si in cele mai negre zile.


 


Prenume: Andrei .


Varsta reala: Am varsta de 16 ani.


Descrie-te in minim 20 cuvinte: Numele meu este Cozma Andrei si am varsta de 16 ani. Locuiesc in municipiul Mangalia, judetul Constanta. Doua dintre hobby-urile mele preferate sunt baschetul si inotul. Invat bine si sunt muncitor. Ma simt mandru ca am intrat la liceul dorit atat de mine, cat si de parintii mei. Sunt un baiat de treaba, care stie cum sa ii respecte pe cei din jurul sau, si stiu sa-i fac sa se simta bine in preajma mea. Sunt carismatic si amuzant, de gasca, si pe langa acestea ma incadrez foarte repede intr-un colectiv. In timpul liber imi place sa ies afara cu prieteniii mei sau fosti colegi. Obisnuiesc sa merg la plaja sau la piscina si incerc sa realizez toate lucrurile pe care mi le propun. De asemenea sunt un mare amator de componente de calculatoare si mai ales de gaming.


Ce pasiuni ai?: Inotul, dar cea mai mare pasiune este baschetul, la care activez intr-o echipa de club, fiind foarte mandru de locul pe care il ocup in ea.


 


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.