Basma Florin Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Nume: Florin. Varsta (reala): 15. Sex (M/F): M. Tara de provenienta: Romania. Orasul in care locuiesti: Constanta. Care sunt hobby-urile tale?: Inotul , jocurile pe pc, cititul. Ce muzica preferi sa asculti? Nu am un mod preferat , ascult orice ii place urechii. :) Esti la scoala/liceu?: Liceu. Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte: Baiat de treaba. Nickname: MadWolf. Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Ma numesc Florin , sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa , cu simtul umorului , cand e cazul , merg pe pricnipul "respecta si vei fi respectat". Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/MadWolf. Sanctiuni recente (poza): http://imgur.com/a/hpoSA De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Doresc sa intru in acest clan deoarece este un clan respectat, cu niste jucatori care stiu "cu ce se mananca" acest joc. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Da, ultimele mele clanului au fost : Stay High, Fifth Avenue. De ce ai iesit din ultimul clan?: Deoarece membrii nu se comportau adecvat. Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Mandor , Akanamo, L0003, Walter , Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Nu . Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Da , sunt constient de acest lucru. Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?: Da , le am luat. Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos: Da , am citit fiecare topic inainte de a face acest post. Ai mai fost in clan? Daca da, de ce ai iesit?: Nu , nu am mai fost in clan.
Fallan Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Ore putine, FH la inceput, sanctiuni recente, revino cand mai cresti.
RoboGGaby Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Ore putine, FH la inceput, sanctiuni recente, revino cand mai cresti.
Daniel Marin Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Ore putine, FH la inceput, sanctiuni recente, revino cand mai cresti.
Petru Reborned Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Ore putine, FH la inceput, sanctiuni recente, revino cand mai cresti.
DownHuLL. Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Ore putine, FH la inceput, sanctiuni recente, revino cand mai cresti.
Recommended Posts