Jump to content

Retragere definitiva - Godven


pPiciu
 Share

Recommended Posts

Nickname: Godven


Serverul pe care ai jucat?: Green


De ce ai ales sa te retragi?: Sisteme invechite, update-uri din an in paste, acelea destul de plictisitoare si, sa recunoastem, cati nu ati pierdut bani la ruleta? Unii se dusmanesc pentru un joc, isi vand prietenii pentru el, am decis ca e mai bine sa fac aceasta alegere, deoarece joc din vara anului 2015 si pot spune ca mi-a ajuns, trebuie sa recunosc ca m-am distrat, momentele alaturi de prietenii mei, hype-ul cand eram acceptat intr-o factiune, nu mai zic de emotiile de la testele de helper si de lider, din pacate, am inceput sa-mi fac o parere nu foarte buna cand am vazut ce gamemode au alte servere si cum se distreaza alti jucatori, in timp ce eu ma plimbam toata ziua si faceam KM la masini, vorbeam pe /e, /c, /r si asa mai departe, desigur, faceam si /n-uri. Va spun sincer, nu are rost sa va jucati pentru functii, jucati-va pentru prieteni, aveti grija pe cine ii considerati prieteni, pot spune ca mi-am facut cativa cu care voi continua sa vorbesc de acum inainte si in acelasi timp, pot spune ca acesti 2 ani de joc nu au fost neaparat o risipa de timp, m-am distrat, am intalnit persoane, am invatat lucruri, am gresit, dar cel mai important, pot spune ca mi-am atins obiectivul, acesta fiind functia de helper si de lider, nu, nu cea de admin, nu o consider o functie distractiva, cel putin pentru mine.


Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Sincer, o sa am schimbari in viata, ce nu m-ar putea face sa ma reintorc pe bugged, avand in vedere ca nu mai am niciun prieten aici, din pacate mi-am pierdut speranta recent, mereu am fost pentru aceastea comunitate, ii urez tot binele in continuare si sper sa isi revina pe picioare, sa nu mai vad atat hate intre cele 2 comunitati ( stim despre care vorbim ) si intr-o zi, sa se inteleaga toata lumea cu toata lumea.


Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Da, voi juca pe server-ul lui Awake, alaturi de toti colegii mei din clanul 'Reborn of Angels - [RA]", majoritatea sunt prietenii mei si am decis sa merg mai departe cu ei.


Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Dintre toti jucatorii pe care i-am intalnit, pot spune ca cel mai bun prieten al meu, intalnit pe joc logic, este JusT. Cand l-am intalnit, nu era mare lucru de mine, ca orice jucator, printr-un deparatment, parca SFPD, salut HERWiT., btw gg pentru aia 100kk! M-a ajutat foarte mult, desigur si pentru a obtine functiile pe care le-am avut si ii multumesc ca mi-a deschis ochii in a vedea ca nu se merita sa joci pentru functii, nu merita sa pupi in cur, imi scuzati exprimarea si desigur, nu merita sa fii fals si sa iti tradezi prietenii, stiu foarte bine de cine vorbesc, dar prefer sa nu ii enumar pe aici. Recunosc, am vorbit si eu de alte persoane, dar acelea probabil abia au fost amicii mei, nu i-am considerat prieteni pentru ca le cunosteam caracterul. In rest, mi-am petrecut timpul cu Sunyk. ( scuze ca nu am mai putut sa-ti dau co-lider ), mReXceSS ( si tie ), qCrew ( pacat ca nu ai mai luat lider ), Lecs, astept /transfer, Aquarius, Hipsta, Meron, Roland( dau info frate), Smoky, Ash, StefaNN., IlusYoN ( in ciuda vorbelor spuse de altii, te-ai dovedit a fii chiar un prieten adevarat, chiar daca lumea spunea ca esti post-hunter, caracterul unui om nu se rezuma in SA:MP, oameni buni ), Nothing, Gerok[], Kronoss, Flapp, si probabil mai omit cativa, desigur imi salut fostii membrii din LSPD si unii colegi din Staff, precum AlexK0v, MTdGG, kls, Serban si Andrada.


Ai altceva de adaugat?: Nu stiu daca a stat cineva sa citeasca tot ce am scris eu aici, dar respect celora care chiar au facut-o, imi cer scuze daca am deranjat pe cineva, mai ales pe final, pentru ca eram sub presiune, din cauza problemelor din viata reala, cat si deciziile pe care a trebuit sa le iau, urez succes comunitatii, va avea nevoie, va urez tuturor celora care au venit aici sa ma salute succes in viitor si in viata, sper sa va realizati si sa va dati seama ca nu se merita sa joci pentru functii, nu va tradati prietenii!


Edited by Godven
  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Nu imi place ca ai zis " ma duc pe serverul lui Awake ", Hai mane pe bune!? 

Asa e , ai dreptate. Shad0w a pierdut si va pierde multi jucatori daca nu va face ceva cu serverele comunitatii. Dar sa nu uitam ca si Awake si majoritatea care "au servere" au jucat pe Bugged, si la toti ne-a placut. In fine.

Eu iti urez bafta ! 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.