Jump to content

Retragere - ARCHiE

ARCHiE.

Recommended Posts

Posted

• Nickname: ARCHiE

Serverul pe care ai jucat?: Yellow si Orange.

De ce ai ales sa te retragi?: Nu mai are rost, comunitatea este intr-o continua scadere, update-uri 0, favorizari foarte mari, lideri care nu stiu wanted list, etc.

Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Nimic nu m-ar face sa ma intorc pe aceasta comunitate.

Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Probabil.

Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?:

1. Niciodata n-o sa uit de LarseN, prietenul meu cel mai bun, am crescut amandoi pe comunitate, insa, el a stiut cum sa aiba grija de conturi. M-a ajutat foarte mult, insa, din pacate, a ales sa se retraga si am zis sa-l urmez.

2. Kimmich, un om foarte de treaba, jos palaria pentru el! Activitate foarte mare si seriozitate, cuvintele care-l descriu foarte bine.

3. Kazan, un prieten foarte bun, 3/3 PD dupa 2 zile, gg frate.

4. Riems

5. Lyo

6. SQRiN + Lariss[] = cuplul perfect p@@@@@@

Si acum, sa incepem cu cei de pe yellow. Prieteni foarte buni, niciodata nu credeam ca o sa intalnesc asa oameni pe SAMP. L0L. 

TrefLaa, zis si PrefLaa, un lider ffffff bun, m-a invatat cum sa dau wanted, sa fac DM pe civili, sa fac abuz si sa fraudez raportul. wronggg whoops

.Andrei. = potato nush csz de tine bv imi plc

KaApA = covrigar

Widore = asta e noob rau ii cade pisica in wc din 5 in 5 minute

Sheppard = succes mane cu functiile.

Scuze daca am omis pe cineva, cam cu astia imi petreceam timpul de dimineata pana seara cand intram pe server. Mult succes baieti, poate realizati si voi ca nu are rost sa jucati pe aceasta comunitate. Pe cine am deranjat pe server, sorry.

Astept reply-uri cu wanted-list-ul, cineva o sa se uite peste retragere si o sa aiba ce citi. S@L

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.