Jump to content

[MAFII] Stergerea de ASI Loader din GTA


Bytza

Recommended Posts

Este foarte important sa stergeti ASI Loader din GTA. Majoritatea probabil ati ramas cu el de cand ati instalat samp ac-ul. Desi a fost facut atunci anunt poate nu a fost zis foarte clar sa reinstalati tot jocul.

Pentru asta am decis sa facem un anunt si sa va ajutam sa scapati de el.

 

Cum scapam de ASI Loader din GTA?

Fie stergeti GTA-ul si il refaceti din nou, fie incercati sa stergeti urmatoarele: vorbis.dll, vorbisFile.dll, vorbisHooked.dll, si adaugati cele de mai jos.

Mai sigur sa descarcati GTA-ul din nou.

 

Pe viitor, daca pastrati ASI Loader si faceti parte dintr-o mafie, riscati sa primiti ban deoarece acesta este interzis in mafii. Informatii despre regulamentul mafiilor gasiti aici - bugged.ro/mafii

 

Download

GTA

Vorbisfile fara ASI Loader

 

Va multumim pentru atentia acordata,

Administratia Bugged.

Link to comment
Share on other sites

Exact ce am patit eu la rank 5 @Bytza, daca erai mai explicit de la inceput nu-mi stricam lp-ul si FH-ul, asta e invatare de mine de acum pentru a verifica mai mereu :mellow:

 

Trebuia sa spuneti de la inceput, nu acum.

Au patit multi asta pana acum, care nu si-au primit unban din cauza la SA-MP AC si nu stiau de ce banurile continua, pana am primit si eu ban ieri pentru asta si ma intrebam de ce ca nu am modificat nimic si intre timp mi-am dat seama ca era de la AC.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.