Jump to content

[Respins] Aplicatie Miller - Reborn of Angels


Miller
 Share

Recommended Posts

Nume: Yaşar
 Varsta (reala): 17 ani

 Sex (M/F): M
 Tara de provenienta: Turkey
 Orasul in care locuiesti: Istanbul

 Care sunt hobby-urile tale?: Fotbal, animale, muzica si cinema.

 Ce muzica preferi sa asculti?: Pop, Slow.

 Esti la scoala/liceu?: Sunt la liceu.

 Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte: Amuzant, creator, ambitios..

 Nickname: Miller

 Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Sunt perseverent, daca un lucru nu imi iese din prima incercare, nu ma dau batut. Sunt genul de persoana careia ii place linistea si armonia, in niciun caz cearta. Am capabilitatea de a lucra in echipa, stiu sa apreciez o gluma buna. Recunosc ce este bun la o persoana. Imi plac lucrurile simple, dar cu un impact emotional. Intotdeauna am incercat sa fiu remarcat, prin munca pe care am depus-o pentru a ajunge unde mi-am propus si prin faptul ca am un spirit competitiv foarte dezvolatat. Am un limbaj adecvat varstei mele si stiu cum sa ma port cu persoanele din jurul meu. Imi plac foarte mult oamenii calmi, cu simtul umorului, care nu se dau batuti niciodata, muncesc foarte mult, intodeauna care au un loc de buna ziua dupa ei si cei 7 ani de acasa. Sunt un baiat foarte serios, care te poti baza oricand, de incredere, imi ajut prietenii in situati grele, un tip foarte sociabil, imi place sa imi fac prietenii noi si ma adaptez usor in comunitate.
 Link catre profilul din panel:http://bluepanel.bugged.ro/profile/Miller
 Sanctiuni recente (poza): http://imgur.com/a/bwihK
 De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?:  Deoarece am observat ca este un clan linistit, am observat multe persoane pe care le cunosc in acest clan si despre care stiu ca sunt foarte de treaba si probabil asta m-a atras mai mult, fiindca stiu sigur ca o sa ne intelegem foarte bine.

 Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?:AIM, Quantium, West Gangsters, Seraphim Family, The Legends, Reborn of Angels..
 De ce ai iesit din ultimul clan?: Am fost ocupat..

 Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: none

 Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Nu, nu exista.
 Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Da, sunt constient.

 Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?: Da.

 Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos: Da.

Ai mai fost in clan? Daca da, de ce ai iesit? Da. Am fost ocupat..

 

Edited by Miller
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.