Stridox Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Nickname: Andrei98. Serverul pe care ai jucat?: Red si Blue|(mai mult blue). De ce ai ales sa te retragi?: Nu cred ca mai are rost sa ma joc, Joc din anul 2014, Am invatat multe aici! Am cunoscut playeri noi, am invatat cine e langa tine si cine nu. Am 20ani, mi-a ajuns! Chiar imi pare rau ca ma las, dar numai pot sa mai joc. Am o fetita, sunt "tata" acum. Trebuie sa ma concentrez pe Familie nu pe joc, Am jucat mult! Am invatat multe, dar trebuie sa mai zic si STOP. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Nimic, Il sustin pe Shad0w si Tibi. Sa faca aceasta comunitate ce candva a fost 1000 / 1000 pe toate serverele! Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu, Nu voi mai juca. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Ehee, am multi! Se stiu toti. Pot sa le zic doar ca ne mai "auzim" pe skype / facebook. Va pup pe toti, sa aveti grija de voi. Quote
Octavbro Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Bafta in viata si sa obtii tot ce vrei tu. Quote
Stridox Posted August 11, 2017 Author Posted August 11, 2017 Bafta in viata si sa obtii tot ce vrei tu. Te pup , la fel si tu! Quote
Stridox Posted August 11, 2017 Author Posted August 11, 2017 Sa-ti traiasca fetita, bafta in RL! Te pup, mersii frumos! Sa-ti traiasca fetita, bafta in RL! Bafta! Succes. Multumesc frumos, Bafta si voua. Va pup! Quote
AngeloBLUE Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Chiar daca nu te cunosc iti urez succes in viata ! Quote
Stridox Posted August 13, 2017 Author Posted August 13, 2017 Chiar daca nu te cunosc iti urez succes in viata ! Succes in viata! Va multumesc frumos, la fel si voua! Quote
Stridox Posted August 13, 2017 Author Posted August 13, 2017 Succes in viata. La fel si tie man! Quote
Recommended Posts