Jump to content

Joaca si castiga! MarketGlory - Joc economic, din care poti face bani.


Bogdan Grozav

Recommended Posts

Joaca si castiga! MarketGlory - Joc economic, din care poti face bani.umentatie -Inainte de a va familiariza cu acest joc, vreau sa va spun ca o sa aveti nevoie de rabdare, pentru ca este un joc ce se bazeaza pe strategie si inteligenta.

Prima data o sa incepeti de la 0 Ron, 0 Gold, 0 euro si o energie de 1 din 100. In primele 7 zile nu aveti nimic de facut (asta daca nu bagati bani reali, dar si daca vreti sa bagati nu e indicat pana nu va obijnuiti un pic cu jocul) decat sa munciti o data pe zi si sa va luptati cu un "trainer" de 10 ori pe zi e maximul, adica cateva click-uri. Lucrati zilnic pentru a primi bonusul de munca dupa 7 zile lucrate consecutiv (va ajuta enorm in perioada de inceput) + ce a-ti strans din cele 10 lupte pe zi (e drept nu foarte mult deoarece aveti energia 1 adica 1% din bonusul de lupta). Dupa o saptamana o sa aveti o suma de bani cu care puteti incepa sa cumparati mancare pentru a va creste energia si a incepe sa castigati usor usor tot mai mult. Pas cu Pas. RETINETI! Nu faceti altceva in prima saptamana decat sa munciti o data pe zi si sa luptati zilnic de 10 ori. ( nu va stricati banii castigati pe nimic deocamdata pentru ca nu se merita si doar ii veti pierde aiurea)

 

 

 

Pentru inregistrare click    http://www.marketglory.com/strategygame/GrozavBogdan

 

 

ENERGIE-?Deoarece in functie de nivelul energiei primesti bonus de lupta si referali; energia este un factor important in calcularea productivitatii; .Energia creste in momentul cand se consuma bunuri. produselor consumate este foarte importanta in MarketGlory. Energia creste in momentul cand consumati sau aveti: mancare, haine, case si vin.Cata energie primesti?
Mancare: 1 la calitate inferioara, 3 la calitate normala, 5 calitate superioara
Haine: 1 pe zi calitate inferioara, 3 pe zi la calitate normala, 5 pe zi la calitate superioara. Cu mentiunea ca hainele au durata de viata 10 zile.
Cafea calitate inferioara 1, Cafea calitate normala 3 si Cafea calitate superioara 5Casa 7, Vila 20 si Palat 35Vin
Cum scade Energia?Energia scade cu 5% pe ora, energia mai scade cu 10% cand muncesti si 2% cand lupti. Un nivel de energie ridicat va permite sa castigati mai mult, sa primiti impozite mai mari in urma activitatii referalilor dumneavoastra.ATENTIE!!! Este foarte important sa va corelati cheltuielile in raport cu veniturile. Nu pentru toata lumea este benefic sa aiba o energie ridicata.Energia poate ajunge la maxim 100.
CUNOASTEREA-De ce este important sa ai cunoastere in Market Glory?
Cunoasterea este un factor important in calcularea productivitatii.
In momentul in care cumparati carti, in functie de calitatea acestora veti primi cunoastere dupa cum urmeaza: Carte calitate inferioara = +1 Cunoastere , Carte calitate normala = +3 cunoastere, Carte calitate superioara = +5 cunoastere.Cunoasterea scade cu 0.2 pe zi si poate ajunge la o valorare maxima de 1000.
EXPERIENTA IN MUNCA-De ce este important sa ai experienta in munca in Market Glory?Experienta este un factor important in calcularea productivitatii.
Aceasta creste de fiecare data cand muncesti cu 0.3 pe zi. Daca munciti zi de zi experienta va creste. Puteti cumpara experienta de la guvernul tarii in care aveti cetatenia cu 1 euro punctul de experienta intre 1-100 experienta, cu 0.8 euro punctul intre 101-500, cu 0.6 euro punctul intre 501-1000. Experienta scade in felul urmator: intre 1 si 10 cu 0.1 pe zi, intre 11 si 100 cu 0.2 pe zi, intre 101 si 500 cu 0.4 pe zi, intre 501 si 1000 cu 0.6 pe zi.
PRODUCTIVITATEA-De ce este importanta productivitatea in Market Glory?
Productivitatea este capacitatea Cetateanului de a produce bunuri pentru companiile la care lucreaza.Productivitatea se calculeaza dupa formula: Energie + Experienta + Cunoastere / 3.
Energia poate sa creasca pana la 100.
Experienta poate sa creasca pana la 1000.
Cunoasterea poate sa creasca pana la 1000.
Productivitatea maxima este de 700 si in functie de aceasta, va primiti salariu sau bonusul de munca. In sectiunea munceste aveti afisat nivelul de productivitate pe ora.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.