Aware. Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 (edited) Nickname: Aware. Level: 40. Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?: Doar fratele meu / Nu intru altora pe cont. Ore jucate: 1203. Poza cu invitatia: click aici Profilul de pe panel (link): click aici Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): click aici || **Clear Warn de la Tibi : http://i.imgur.com/YrLTOen.jpg*** Ultimul Jail(Dat de Satir) : Am primit unjail , reason : Greseala (Nu am poza dar se poate vedea in logs) **** Despre ban nu am ce spune, este greseala mea, mi-o asum, dar mi-am propus sa nu mai primesc nici o sanciune de acest fel, dar nici de altele la fel de grave precum DM sau WARN. Cateva realizari pe server/ forum: Rank 5 in factiuni precum paramedic, LSPD si SI LV, 1000+ ore jucate si incerc sa imi fac FH-ul si mai frumos. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc Euro Truck Simulator 2. De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este cel mai frumos si respectat clan de pe server, si mi se pare o reusita sa ader in el. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea? Am mai facut parte din Bk.,.BurN, Sir., 5th, St. si .sR Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit? Ultimul clan in care am fost era St. si am decis sa ies din el deoarece pe chat nu se discuta absolut nimic iar atunci cand se vorbea in mare parte se injura. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu am mai facut parte. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Tufy, YolloKov, Astriel, BAHAOS, .Florinn, Puerh, BlazKo, Helios Ionut.., Perky si mai sunt dar nu imi amintesc. Care sunt planurile tale pe viitor? Doresc sa obtin o functie mai inalta pe server, cum ar fi helper, iar mai incolo de ce nu si lider la o factiune. Informatii legate de viata reala: Prenume: Ionut. Varsta reala: Am 17 ani. Nationalitate: Roman. Descrie-te in minim 15 cuvinte: Numele meu este Ionut si am varsta de 17 ani . Sunt un baiat intelegator , imi place sa comunic cu cei din jur, sa-mi fac prieteni noi, sa aflu cat mai multe despre ei, ma integrez foarte repede intr-un colectiv de oameni.Nu sunt genul de persoana care umbla cu nasul pe sus.Imi place sa ajut persoanele care au nevoie si inca un lucru esential : ma tin de promisiuni. Ce gen de muzica asculti? Ascult majoritatea genurilor, mai putin cele 'energice' cum ar fi rock-ul. Ce pasiuni ai? Imi place sa imi ocup timpul liber socializand, sa lucrez la PC administrand forumuri IPB dar si rezolvand exercitii pentru scoala. Edited August 11, 2017 by Aware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helios Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 (edited) Prea multe sanctiuni, sorry. Edited August 11, 2017 by Helios The Legends Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELiRiC CTC Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevon Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 Imi place FH-ul / Orele / Lvl-ul sunt ok, asa ca iti acord o sansa. + ca esti baiat de treaba te cunosc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prince47 Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 Iti acord o sansa, ore/fh ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr03. Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 Iti acord o sansa, ore/fh ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UniQue Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 Cu sanctiunile alea, abia anul viitor daca imi schimb votul. ENORM de multe pe anul asta. Degeaba iti propui, e prea tarziu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
King.SkuLLy Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 Cu sanctiunile alea, abia anul viitor daca imi schimb votul. ENORM de multe pe anul asta. Degeaba iti propui, e prea tarziu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaDey Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 Cu sanctiunile alea, abia anul viitor daca imi schimb votul. ENORM de multe pe anul asta. Degeaba iti propui, e prea tarziu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoLLoKoV Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 Prea multe sanctiuni, sorry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ClaudiuCraX Posted August 12, 2017 Share Posted August 12, 2017 Prea multe sanctiuni, sorry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLLUSiON. Posted August 12, 2017 Share Posted August 12, 2017 Respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts