Jump to content

[Acceptat] Aplicație The Legends - DEAGLEE. - R5 Taxi LV, R5 Nationat Guard


DEAGLEE
 Share

Recommended Posts

Nickname: DEAGLEE.


Level: 28.


Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?: Din când în când mai joc pe laptop pe acest cont, deci automat e alt ip, dar nu intru pe alte conturi.


Ore jucate: Am 801 ore jucate.


Poza cu invitatia: Click


Profilul de pe panel (link): ProfilPanelClick


Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): Click.


Cateva realizari pe server/ forum: Nu am realizări chiar foarte mari, dar mă pot lăuda ca să spun așa cu rank 5 în Taxi LV, în care am stat 76 de zile, acest rank 5 în National Guard, unde am acumulat 159 de zile, și am de gând să stau cât mai mult. O altă realizare consider că sunt toți prietenii pe care i-am întâlnit prin intermediul samp-ului.


Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu mai joc alte jocuri.


De ce vrei sa intri in clan: Îmi doresc să mă alătur acestui minunat cadru din motive foarte simple dar concrete. Acest clan are membrii doar de elită dacă-i pot numi astfel, sunt membri cu realizări multe pe acest server, respectuosi, sociabili și nu în ultimul rând prietenoși. Consider că m-aș încadra cu brio în acest clan.


Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?: Da, am mai făcut parte din AIM, din care am ieșit din motive personale și nu că aș fi avut altercații cu membrii respectivi.


Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit?: Ultimul clan este AIM. L-am părăsit deoarece îmi place să încerc ceva nou, adică să găsesc o grupare de membrii în care să mă simt confortabil. 


Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu am mai făcut parte din acest clan, deși mi-aș dori foarte mult.


Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Am verificat, dar nu sunt.


Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Câțiva dintre  prietenii mei ce fac parte in acest clan sunt: Tinna, GabyXXL, ILLUSION, Rocsii, Smigal, TuFy, DELIRIC, Ionut.


Care sunt planurile tale pe viitor?: Unul dintre planuri pe acest server ar fi să rămân în primul rând un player respectuos, sociabil, apoi pe viitor mi-aș dori să dețin o funcție.


 


Informatii legate de viata reala:


 


Prenume: Ciprian.


Varsta reala: 20.


Nationalitate: Român.


Descrie-te in minim 15 cuvinte: Mă numesc Ciprian, locuiesc în orașul Suceava, sunt o persoana sociabilă, mereu în căutare de experiențe noi, și încerc să învăț cât mai mult posibil din acestea. De asemenea sunt o fire ambițioasă, iar dacă îmi pun un scop în minte, de cele mai multe ori îl duc la bun sfârșit. Unele din pricipalele mele atuuri este că prefer și sunt apt pentru munca în echipă, consider că este cea mai bună soluție în rezolvarea problemelor.


Ce gen de muzica asculti?:  Orice tip de muzică, în special muzica românească.


Ce pasiuni ai?: Nu prea am pasiuni ca să zic asa, dar în special ador să ies cu prietenii, să joc fotbal, mai nou în ultimul timp îmi place și pescuitul.


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.