Jump to content

[Acceptat] Aplicatie The Legends - THELiAR- 2016 ore r5 Ballas, r5 FBI, r5 Taxi SF, r5 Paramedic LV..


Marius Valentin
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP:

 

Nickname: THELiAR

Level: 49

Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont? Nu, eu sunt singurul titular al contului.

Ore jucate: 2016, in acest moment.

Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/ep4R7

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/THELiAR

Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): http://imgur.com/a/uM8Ys Tin sa mentionez ca toata sanctiunile de pe data de 04.04.2017, le-am primit deoarece baza de date a unui server a fost sparta si publicata pe internet si cineva a intrat pe contul meu, dar dupa cum se poate observa am primit unban, celelante sanctiuni au au putut fi scoase deoarece nu erau admini pe server in acel moment cand am facut ticket.

Cateva realizari pe server/ forum: Nu am realizari foarte mari, dar pot spune ca sunt mandru de fh-ul meu, care cred eu ca este unul decent, iar o alta realizare sunt prieteniile pe care le-am legat cu anumiti jucatori de pe acest server.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu mai joc alte jocuri, jocul meu preferat ramane SA:MP.

De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este un clan respectat, cu membrii super de treaba, niste membrii cu realizari serioase, dar sa nu uitam ca are o conducere excelenta.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea? Am facut parte din Southers Rocket si Iron Rangers.

Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit? Iron Rangers, motive personale.

Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai facut parte din clanul The Legends.

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, nu sunt pe blacklist.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Nu prea am avut tangente cu membrii, dar in cazul in care voi fi acceptat in acest clan ma voi intelege super cu ei.

Care sunt planurile tale pe viitor? Pai, vreau sa termin liceul, apoi sa aplic pentru functia de soldat gradat profesionist(SGP), in cadrul armatei romane, apoi las restul sa vina de la sine.

 

Informatii legate de viata reala:

 

Prenume: Vali

Varsta reala: Am frumoasa varsta de 16 ani.

Nationalitate: Romana.

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Salut, numele meu este Vali, si am frumoasa varsta de 16 ani, in acest an scolar m-am transferat la un liceu din Bucuresti, la profilul de electrician auto si sunt clasa a 10-a. In timpul liber imi place sa ma joc pe PC, sa ies cu prietenii sau sa stau impreuna cu familia mea. Imi place tenisul de masa, sa ma plimb cu bicicleta, sau sa fac alte activitati ce necesita miscare. Nu imi plac persoanele cu nasul pe sus, in viata merg pe pe motto-ul, "respecta si vei fi respectat", nu tratez alti oameni cu superioritate deoarece consider ca toti suntem egali, chiar daca unii au o situatie materiala mai buna si altii nu, de cand eram mic parintii mei au stiut sa-mi dea o educatie buna. Pe viitor vreau sa termin liceul si sa trec examenul bacalaureat.

Ce gen de muzica asculti? Orice gen, nu am o preferinta anume.

Ce pasiuni ai? Sa ma plimb cu bicicleta, sa fac sport sau sa stau la PC.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.