Jump to content

[Respins] Aplicatie Iron Rangers - ZareLeLe - Rank 3 The Italian Mafia & rank 5 Ballas.


Zarelele
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP:


 


Nickname: ZareLeLe


Level: 47


Ore jucate: 2075.


Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/9yll0


Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Zarelele


Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): https://www.youtube.com/watch?v=DhO94ICTzBc


POZA : http://imgur.com/a/bchgE


Cateva realizari pe server: Tester & Coordonator The Russian Mafia & Coordonator Ballas, + rank 5.


Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP?: Joc doar SA:MP.


De ce vrei sa intri in clan: Vreau sa intru in Iron Rangers deoarece am multi prieteni in acesta. Membrii clanului sunt foarte de treaba si ajutatori. Imi place foarte mult tag-ul acestuia si este un clan foarte respectat de catre playeri. 


Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?: Da, am mai fost in: KGB., [AIM], .BurN, wG., .Si, qL.


Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Iron Rangers'?: Da, am verificat, nu sunt pe Blacklist.


Enumera cativa membrii ai clanului cu care te intelegi: Catalin79, Jose[], bo0ghy, Madara, BenisBa, Neymar., DanZel, EllisoN, LebroN si cam atat.


Care sunt planurile tale de viitor?: Planurile mele pe viitor sunt sa devin cat mai popular pe server, sa fiu bine vazut de catre staff si sa fac un Faction History cat mai decent, poate voi obtine vreodata functia de Lider.


 


Informatii legate de viata reala:


 


Prenume: Gabriel.


Varsta reala: Am varsta de 14 ani.


Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt un băiat ce stă în banca lui, ce nu-și aruncă nasul acolo unde nu trebuie, fiind calm de fel. Sunt o fire prietenoasa, iertătoare, vesela, optimistă și amuzantă. Îmi place sa-mi fac foarte multi tovarasi, legand cu mare grija firele unor prietenii de lunga durata, urmand ca mai mereu sa ma interesez de situatia lor si de ce nu, sa iesim prin oras cat mai des la o plimbare sau la o terasa sa bem un suc. In continuare mai pot spune si ca sunt o fire sportiva, curajoasa si foarte ambitioasa. Pur si simplu, eu nu ma dau batut pana cand lucrurile nu ies asa cum doresc eu sa iasa. Nu conteaza cand, de ce si in ce fel voi rezolva treaba respectiva. Tot ceea ce conteaza este faptul ca intr-un final, operatiunea respectiva o sa fie finalizata cu succes. Hobby-urile mele sunt fotbalul, biliardul, tenisul de masa si inotul, iar timpul liber mi-l ocup cu fel si fel de activitati. Lucruri sunt destule de facut, iar smecheria este una extrem de simpla. Alege doar ce-ti place, nu ceea ce iti displace, si fa acel lucru doar cu drag si dedicatie, fara obligatie. Mai pot spune si ca sunt baiat serios, matur ai cu capul pe umeri. Cand este de glumit, pot spune cu zambetul pe buze ca nu duc lipsa de simtul umorului, insa atunci cand imi cere situatia, sunt extrem de dur si ma impun nemaipomenit de usor. Sunt capabil sa lucrez în echipa, insa uneori prefer sa lucrez pe cont propriu, deoarece doresc sa am doar spatiul meu de lucru unde sa ma pot desfasura in voie. Am o gandire logica si analizez cu maxima atentie fiecare pas pe care urmeaza sa-l fac. Sunt foarte calm in orice situatie, iar inainte de a lua o decizie, indiferent de importanta acesteia, ma gandesc de doua ori la ceea ce va urma dupa punerea in aplicare a deciziei respective. Ma comport diferit si ma pot adapta cu foarte mare lejeritate in functie de tipul de persoana sau grupul de persoane ce ma inconjoara. Totodata ma consider sociabil si pot spune ca nu sunt genul ala de om care sa se supere din cauza unei glumite. In incheiere, mai pot completa acest camp spunandu-va ca exista si unele lucruri pe care nu le accept sub nici o forma.


Ce pasiuni ai?: Pasiunile mele sunt Fotbalul, sa ies cu prietenii in oras si Informatica.


Edited by ZareLeLe
Link to comment
Share on other sites

Dtvni2T.png :o Wtf, niciodata nu am vazut un asa lp, de fapt am vazut, dar nu asa lung. :)) 

îi dai PRO, dar zici că are LP-ul mare. Hal.

qYThze4.pngCu un asemenea LP si FH, dar si comportament nu prea ai sanse in clan curand.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.