Jump to content

[RESPINS]Aplicatie MarkyzZ - Reborn of Angels


Razvan_gF
 Share

Recommended Posts

Nume: Razvan
 Varsta (reala): 18 ani

 Sex (M/F): M
 Tara de provenienta: Romania
 Orasul in care locuiesti: Botosani, jud. Botosani.

 Care sunt hobby-urile tale?: Arbitrajul, pe care il practic de aproximativ 3 ani si recent tenisul.

 Ce muzica preferi sa asculti? Ascult aproape toate genurile de muzica, exceptand cea clasica, folk, in functie de dispozitia pe care o am.

 Esti la scoala/liceu?: Sunt la liceu, in clasa a XII-a.

 Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte: glumet, sincer si loial.

 Nickname: MarkyzZ

 Descrie-te in minim 20 de cuvinte:  Fara a mai repeta introducerea ce reiese din raspunsurile anterioare pot spune ca sunt o fire activa, simt constant nevoia de miscare, dar si de socializare. Imi place sa ma integrez in grupuri noi, sa imi fac prieteni, in schimb nu tot timpul accepta compania celorlalti, deoarece loialitatea si sinceritatea lipsesc adesea din caracterul celorlalti.
 Link catre profilul din panel:  http://bluepanel.bugged.ro/profile/Markyzz
 Sanctiuni recente (poza): http://imgur.com/a/Np4Sn
 De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?:  Cred ca este mai special datorita seriozitatii cu care sunt tratate aplicatiile, cat si cei care sunt acceptati. 

 Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Da, am mai facut parte din KGB. si anterior, inainte sa revin pe server, din .wG, DL., [AIM].
 De ce ai iesit din ultimul clan?:  Deoarece la fiecare pas eram cautat de cei din clan sa le dau " un ss" sau mi se spunea " ai grija, eu sunt X, tu faci ce spun eu". Sunt de acord ca membrii unui clan sa se ajute in mai multe privinte, dar daca acest lucru nu e reciproc, motivul clanul este ca cei de rank 4+ sa isi faca raportul mai repede si sa primeasca free pe 1$? Si pe langa acest fapt, nu suport acei infumurati care la fiecare pas spun ca ei sunt "cineva" pe server.

 Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Din lista membrilor de pe forum l-am recunoscut doar pe Yasashiro (daca mai sunt si altii, tin sa precizez ca am ametit citind toate numele si nu i-am omis aici pentru ca nu ii mai tin minte)

 Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Nu.
 Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?:  Da, sunt consitent, de aceea am si ales acest clan.

 Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?: Da si consider ca tin de buna crestere in mare parte.

 Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos:  Da, cel cu "Fallen Angels" mi se pare o idee foarte buna, comparabil cu o "lista a rusinii"

Ai mai fost in clan? Daca da, de ce ai iesit?: Nu am mai facut parte din clan, dar sper sa fac.

Link to comment
Share on other sites

akbyvt.jpg

 

Daca nici tu nu esti de PRO, atunci nu stiu cine e. Ore ai, ai 4 r5 si un r4, sanctiuni din 2015.. Nu inteleg de ce au dat ceilalti contra, chiar nu inteleg cum ar trebui sa arate la ei o aplicatie la care sa dea PRO. Ma rog, te sfatuiesc sa aplici din nou peste 30 de zile, ai un PRO garantat de la mine.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.