Jump to content

[RESPINS] Aplicatie Wayne's Family - Blick - Rank 5 FBI 200 de zile

Recommended Posts

Posted

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: Blick 
Level: 25.
Ore jucate: Am acumulat 485 de ore jucate.
Poza cu invitatia:  Click
Profilul de pe panel (link): http://greenpanel.bugged.ro/profile/Blick
Sanctiuni (poza de pe 'greenpanel.bugged.ro/lp'): Click here
Cateva realizari pe server: Am acumulat rank 5 în FBI si rank 5 în Las Venturas Paramedic Department.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu mai joc alte jocuri.
De ce vrei sa intri in clan: Doresc să fac parte din acest clan deoarece este un clan renumit pe server, este foarte repsectat si foarte bine organizat. De asemenea, membrii acestuia sunt sociabili, activi si prietenosi. Mi-ar plăcea să îmi fac noi prieteni si să încerc acest nouu colectiv.
Din ce clanuri ai mai facut parte si cat timp ai stat in acestea?: Am mai făcut parte din clanul AIM, acumulând aproximativ 100 de zile.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: koko_costyn, GUDiNSON., D4NGER, StaNdup, Benny[].
Planuri de viitor pe server?: Momentan nu am planuri de viitor, las totul să vină de la sine.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Mă numesc Florin.
Varsta reala: Am vârsta de 17 ani.
Descrie-te in minim 25 cuvinte:  Sunt un băiat calm, cu capul pe umeri si cu cei 7 ani de acasă. Locuiesc în Buzău si îmi place să cânt la orgă. Sunt un tânăr ambitios, deschis la minte, cu orizonturi largi ce gândeste pe termen lung. Sunt prietenos, pasnic totodată si mă acomodez rapid într-un nou colectiv.
Ce gen de muzica asculti?: Ascult orice gen de muzică.
Ce hobby-uri ai?: Cântatul la orgă.

Posted

Respins. Dumitale m-ai cautat pe Skype să-ți vând contul sau sa facem schimb. Nu accept oameni de genul în clan.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.