Jump to content

[RESPINS]Aplicatie Watne's Family- Scooby - Rank 5 tester TaxiSF


Lowlles
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: Scooby
Level: 20
Ore jucate: 356
Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/JDASF
Profilul de pe panel (link): http://greenpanel.bugged.ro/profile/SCOoBY
Sanctiuni (poza de pe 'greenpanel.bugged.ro/lp'): http://imgur.com/a/wgCWd ( Stiu ca am un lp urat, insa aceste greseli le-am facut in trecut si comportamentul meu este unul cu totul si cu totul nou. ) 
Cateva realizari pe server: Singura mare realizare este ca am fost Rank 5 tester in Taxi SF.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: League of Legends si Counter Strike GLobal Offensive.
De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa intru in acest clan deoarece este unul dintre cele mai cautate, are un tag frumos si bineinteles membrii sunt foarte de treaba, sociabili si au un simt al umorului bine definit.
Din ce clanuri ai mai facut parte si cat timp ai stat in acestea?: Nu mai stiu exact toate clanurile. Cel mai recent este clanul Quality Family unde am avut 88 de zile.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: GodOfRelax este singurul momentan. Sunt sigur ca pe parcurs ma pot intelege cu toti membrii clanului.
Planuri de viitor pe server?: Doresc sa ating o functie mai importanta.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Alexandru.
Varsta reala: 16 ani.
Descrie-te in minim 25 cuvinte: Sunt o fire sociabila, am un simt al umorului bine dezvoltat, am cei sapte ani de acasa, respect pe oricine merita, stiu sa-mi pastrez calmul in situatii tensionate si desigur sunt un ambitios inrait. Ca si defect al meu, pot spune ca uneori vorbesc mult... Detest persoanele care te judeca fara sa te cunoasca si persoanele profitoare.
Ce gen de muzica asculti?: Rap American in general.
Ce hobby-uri ai?: Baschet-ul.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.