KillaNVm Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Informatii legate de SA:MP: Nickname: KillaFonic Level: 29. Ore jucate: 880h. Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/fUHct Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bug...file/KillaFonic Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): Cateva realizari pe server: Consider ca micile mele realizari sunt Rank 5 in School Instructors LV si 61 zile, Rank 5 in Taxi LS si 59 de zile, Rank 5 in Paramedic Department si 50 de zile si cele 880 ore jucate. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP?: Mai joc si CS:GO. De ce vrei sa intri in clan: Deoarece consider ca membrii clanului au bun simt si sunt foarte bine alesi. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?: Clanurile in care am stat mai multe zile sunt BurN si Southers Rocket. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Iron Rangers'?: Da, am verificat si nu sunt. Enumera cativa membrii ai clanului cu care te intelegi: Fizzy., WoLLy, Down si .Shawy. Pe restul ii voi cunoaste cand/daca voi intra in clan. Care sunt planurile tale de viitor?: Deocamdata, vreau sa imi continui Faction History-ul si sa fac mai multe ore, mai multi bani si sa las in urma sanctiunile pe care le-am avut. Informatii legate de viata reala: Prenume: Robert. Varsta reala: Am varsta de 16 ani. Descrie-te in minim 20 cuvinte: Numele meu este Robert Christian, sunt o fire calma, optimista, responsabila si perfectionsita. Consider ca sunt un baiat de treaba care stie sa se integreze intr-un nou grup de prieteni sau intr-o societate. In timpul meu liber imi place sa ma plimb cu prietenii si sa jucam fotbal. Imi place sa imi creez o imagine buna si sa nu deranjez pe altii prin simpla mea prezenta. Ce pasiuni ai?: Unele dintre pasiunile mele pot fi fotbalul si ciclismul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seraphim Benis Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorseHel Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Sa zicem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CREATiWE Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Admir FH-urile numai cu R5! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shawy1 Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Admir FH-urile numai cu R5! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TylerDurden Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEaGeN Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Admir FH-urile numai cu R5! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei.Bucur Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Continua cu FH-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillaNVm Posted August 20, 2017 Author Share Posted August 20, 2017 Multumesc tuturor pentru voturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo0gHy Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 frumos FH, tine-o tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoLiTzA Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Admir FH-urile numai cu R5! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perhaps.CROWN. Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Admir FH-urile numai cu R5! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artie 69 Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Admir FH-urile numai cu R5! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius Mx Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Admir FH-urile numai cu R5! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teo Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts