PoseidonNVM Posted August 21, 2017 Posted August 21, 2017 Nume: Barbu Marian Varsta (reala): 19 ani. Sex (M/F): Masculin. Tara de provenienta: Romania. Orasul in care locuiesti:Comuna cetate judetul dolj. Care sunt hobby-urile tale?:Hobby-urile mele sunt fotbalul si jocurile pe pc. Ce muzica preferi sa asculti?De obicei ascult manele, rap si hip hop. Esti la scoala/liceu?:Nu. Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte:Ascultator,Amabil,Cu bun simt. Nickname: Marynel_98 Descrie-te in minim 20 de cuvinte:Sunt un baiat de treaba cu cei 7 ani de acasa imi place sa ajut si sa imi fac prieteni noi, ma integrez foarte repede, respect pe oricine ma respecta si niciodata nu refuz sa acord ajutor cuiva care are nevoie. Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bug...file/Marynel_98 Sanctiuni recente (poza): http://imgur.com/a/qGJ9N De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Consider ca este un clan respectat cu membrii de treaba. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?:Am mai facut parte din .STH, Bk., [RV] etc.. De ce ai iesit din ultimul clan?: Am parasit ultimul clan din cauza unor neintelegeri cu liderul. Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Deocamdata nu cunosc pe nimeni din acest clan dar vreau ca pe viitor sa fin toti uniti ca o familie. Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Nu. Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Da, sunt constient de acest lucru. Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?: Da, desigur. Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos: Da. Ai mai fost in clan? Daca da, de ce ai iesit?Nu, nu am mai fost in acest clan.
Fallan Posted August 21, 2017 Posted August 21, 2017 Ore insuficiente, ai gresit numele la toate cele 3 aplicatii. 1
FlorinGabriel Posted August 21, 2017 Posted August 21, 2017 Ore insuficiente, ai gresit numele la toate cele 3 aplicatii.
DownHuLL. Posted August 21, 2017 Posted August 21, 2017 (edited) Intai sa faci o aplicatie verifica cum trebuie sa pui titlul. Ore insuficiente ( minim 1000 ). Edited August 21, 2017 by Reborned DownHuLL.
Recommended Posts