Jump to content

[ACCEPTAT]Aplicatie Wayne's Family - SeniorAAA - 2x rank 5 cu peste 60 de zile.


Senior.AAA
 Share

Recommended Posts

Nickname: SeniorAAA
Level: 37
Ore jucate: 1188
Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/PMH6J
Profilul de pe panel (link): http://greenpanel.bugged.ro/profile/SeniorAAA
Sanctiuni (poza de pe 'greenpanel.bugged.ro/lp'): http://imgur.com/a/gFc4C
Cateva realizari pe server: In primul rand vreau sa spun ca am realizat ca nu e ok sa faci reclamatii peste reclamatii, trecand peste asta, singurele mele realizari cu care as putea sa ma afirm ar fi doar prieteniile dobandite de-a lungul timpului. "Realizarile mele sunt o oglinda a ceea ce este astazi", iar mie nu-mi prea place sa ma uit in "ea".
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Momentant, pe langa SA:MP mai joc doar LeagueOfLegends.
De ce vrei sa intri in clan: Fiecare clan este unic in felul lui, acesta ma atrage mai mult, imi place sa descopar lume nou, deci as vrea sa intru in acest clan pentru a socializa.
Din ce clanuri ai mai facut parte si cat timp ai stat in acestea?: Am facut parte din mai multe clanuri, ultimul a fost Qualiti Family si am stat 114 zile. http://imgur.com/a/o9Af1
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Vatin., P0L1, Mr.Marijuana, []Ox1g3n., MtdGg etc.
Planuri de viitor pe server?: Momentan nu m-am gandit foarte departe, vreau sa raman 150 de zile in factiunea actuala.

 

Prenume: Ma numesc Alex.

Varsta reala: Am varsta de 17 ani.
Descrie-te in minim 25 cuvinte: Pot spune ca sunt o persoana sociabila, prietenoasa, optimista si sincera. Ma integrez usor intr-un grup si imi place sa lucrez in echipa. Sunt o fire calma care incearca sa-si puna perosanele apropiate pe primul loc, incercand pe cat posibil sa nu-mi arat punctele slabe in fata altora. Avand o abilitate extraordinara de a-i incuraja pe ceilati, mereu am incercat sa aduc o sclipire sau un ranjet unei persoane, deoarece o zi fara ras e o zi pierduta. In genreal nu-mi prea place sa ma descriu, ii cam las pe altii sa o faca.
Ce gen de muzica asculti?: Ascult toate genurile de muzica, depinde in ce colectiv ma aflu.
Ce hobby-uri ai?: Timpul liber mi-l petrec in fata calculatorului sau afara, ori jucand biliard. Alte hobby-uri sunt pescuitul si programarea.

 
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.