Jump to content

[Acceptat] Aplicatie Iron Rangers - Cladis - Rank 5 San Fierro Paramedic Department


Cladis
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP:

 

Nickname:  Cladis

Level: 78

Ore jucate: 4199

Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/2bC8a

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Cladis

Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): http://imgur.com/a/4xt53

Cateva realizari pe server: Cea mai mare realizare pentru mine a fost functia de Lider in clanul "For Life", acolo mi-am facut cei mai multi prieteni si am cele mai frumoase amintiri.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP?: Uneori mai joc Fifa 2015 si Fifa 2017.

De ce vrei sa intri in clan: Sunt foarte multi membrii de treaba in acest clan si se vede asta din comportamentul lor pe server.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?: Da, am mai facut parte din clanul Blue Family si clanul For Life, in ambele clanuri am detinut funcia de Lider.

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Iron Rangers'?: Da, am verificat

Enumera cativa membrii ai clanului cu care te intelegi: Nu cunosc multi membrii din acest clan. Repet: comportamentul membrilor a fost determinat pentru a face aceasta aplicatie

Care sunt planurile tale de viitor?: Planurile mele de viitor sunt sa acumulez cat mai multe zile in Paramedic Department si sa ma distrez cu prietenii.

 

Informatii legate de viata reala:

 

Prenume: Claudiu

Varsta reala: 21 ani

Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt un tip de treaba, cu simtul umorului, spiritual. Imi plac calatoriile montane, ador sa citesc si sa fac integrame si anagrame. Acestea ar fi pe scurt, cateva cuvinte despre mine. Restul, sper sa le descoperiti voi.

Ce pasiuni ai?: Asa cum am precizat si mai sus, imi plac calatoriile, am pasiunea cartilor...si ca orice baiat, iubesc fetele.

Link to comment
Share on other sites

 Un mare Dtvni2T.png pentru tine, un FH foarte frumos, sanctiuni foarte vechi, multe ore jucate si o persoana foarte de treaba care a avut un clan de durata pe care l-a administrat foarte bine. Meriti sa faci parte din acest clan ;) 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.