rafyr78 Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Informatii legate de SA:MP: Nickname: ZiROW. Level: 55. Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont? Da, fratele meu. Ore jucate: 2755. Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/zTASI Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/ZiROW Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): http://imgur.com/a/QUIDn (Mi-a fost spart contul, de acea am acele sanctiuni.) Cateva realizari pe server/ forum: Nu pot spune ca m-am reazizat cu ceva pe un joc. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Gta V, Euro Truck Simulator 2, Crossout. De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este un clan respectat cu membri de treaba. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea? [RA], z0r[], [FTW]. Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit? z0r[], a expirat clanul. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu am mai facut. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Am verificat, nu sunt pe blacklist. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: BAHAOS, GabrielCR7, Kempel, Madaliina. Care sunt planurile tale pe viitor? - Informatii legate de viata reala: Prenume: Rafael Varsta reala: 16 ani. Nationalitate: Roman. Descrie-te in minim 15 cuvinte: Salut, Ma numesc Rafael, am varsta de 16 ani, locuiesc in orasul Timisoara sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa. Sunt glumet si cu simtul umorului. Ce gen de muzica asculti? Nu prea ascult. Ce pasiuni ai? fotbal.
BAHAOS Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Pro, păcat că ți-a fost spart contul atunci.. dacă joci unde nu trebuie ;)
DELiRiC CTC Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Nu ai respectat modelul de titlu al aplicatiei.
Kempell Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Pro, păcat că ți-a fost spart contul atunci.. dacă joci unde nu trebuie ;)
YoLLoKoV Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 FH bun, ore okay iar sanctiunile sunt acceptabile.
Ionut S. Dorian Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Nu ai respectat modelul de titlu al aplicatiei.
ShaDey Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 FH bun, ore okay iar sanctiunile sunt acceptabile. Colegilor mei le spun ca ala nu este motiv de contra.
Zoro. Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 (edited) Baiat foarte de treaba, acela nu este un motiv de contra 'nu ai respectat titliul' Edited August 23, 2017 by TL.GabrielCR7
Helios Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Nu ai respectat modelul de titlu al aplicatiei și nici nu mi se pare ok să intri in playeri cu ambulanța doar că mai apoi sa dea g la tine.
Prince47 Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Nu ai respectat modelul de titlu al aplicatiei.
.Florinn[C] Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Nu ai respectat modelul de titlu al aplicatiei și nici nu mi se pare ok să intri in playeri cu ambulanța doar că mai apoi sa dea g la tine.
Ph1LL Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 (edited) Ai sanctiuni recente (DM,limbaj) , nu meriti sa fi o legenda. Edited August 24, 2017 by Ph1LTL.
Mushiw Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 (edited) Nu ai respectat modelul de titlu al aplicatiei. Ai level 55 si atatea ore. Ai fi putut să respecti asta macar (daca chiar iti doresti sa intrii). Edited August 24, 2017 by Mushiw
Recommended Posts