Jump to content

[Acceptat]Aplicatie The Legends - Anton - Rank 5 S.I. SF, Rank 5 Paramedic SF, Rank 5 LSPD, Rank 5 Paramedic SF, Rank 2 S.I SF actual.

Recommended Posts

Posted

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: Anton

Level: 44

Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont? Nu.

Ore jucate: 1811 ore jucate.

Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/kpWRR

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Anton

Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): http://imgur.com/a/Nqf78

Cateva realizari pe server/ forum: Functiile pe care le-am avut in ultimele 3 factiuni in care am fost (tester  San Fierro Paramedic Department - 35 zile, tester Los Santos Police Department - 20 zile, responsabil San Fierro Paramedic Department - 40 zile)

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Niciunul.

De ce vrei sa intri in clan: Deoarece cunosc pe foarte multi de aici si sunt si cativa care nu ma vor in acest clan si incerc sa le arat ca nu sunt cum ma cred ei.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea? Da am mai facut parte din Southers Rocket, Iron Rangers, Fifth Avenue, Saints si altele.

Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit? Ultimul clan a fost Southers Rocket, l-am parasit din cauza limbajului ce-l foloseau membrii clanului pe /c.

Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai facut parte din The Legends.

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da am verificat si nu sunt.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Bahaos, Coso, Kempel, Aware, Mushiw, Puerh, Daeso si inca cativa.

Care sunt planurile tale pe viitor? Sa trec de 2000 de ore si sa ma simt eu bine comparand trecutul cu prezentul.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Ionut.

Varsta reala: 16 ani.

Nationalitate: Roman.

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt un simplu adolescent de 16 ani cu destule probleme ca toti altii. Putin incapatanat, prea generos si prea prietenos. Petrec cea mai mare parte din timp la sala, iubesc acel loc este exact ca a doua casa. Ma simt super bine cand ma imprietensc cu persoane pe care nu le suportam sau ele nu ma suportau, pur si simplu e un feeling frumos dar totodata trebuie sa am grija cu acele persoane.

Ce gen de muzica asculti? Ascult orice gen.

Ce pasiuni ai? Sunt obsedat de fitness si mersul cu bicicleta in pe drumuri lungi.

Posted
xeGBtKH.png Sa zicem că-ți acord o șansă după multele aplicații respinse, sper că ți-ai mai schimbat comportamentul.
Posted

xeGBtKH.png Sa zicem că-ți acord o șansă după multele aplicații respinse, sper că ți-ai mai schimbat comportamentul.

Posted (edited)

ytNmALu.png

Băiețaș cu suflet mare, merită o șansă, golan de pus la rană.

Pup, culturistule.

Edited by Coso-
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.