Jump to content

Cerere - AIM - LeeT. [Acceptat]

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Ilinca Bogdan Flavius
Varsta: 14 ani
Autodescriere (~ 30 cuvinte): La varsta de 6 ani am inceput sa joc jocuri online, iar treptat am inceput sa imi dau seama cu adevarat ce imi place sa fac, sa ma joc la PC. Sunt destul de sociabil cu orice, nu sunt rasist si imi place foarte mult sa gasesc jucatori adevarati. Nu imi place sa fiu mintit si nu suport oamenii prefacuti. Sunt glumet dar in accelasi timp diplomat, de obicei imi place sa spun lucrurilor pe nume. In timpul liber practic lupte libere, un sport de care m-am atasat si care imi place foarte mult.

Locatia(Oras): Targoviste.

Ce gen de muzica asculti? In general muzica usoara.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : LeeT.
Nivel : 25
Nume folosite anterior: []NoWay. | SkaDual | Husa2015pisicaHD

Vechime pe server: Joc din 2015.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu.

Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/Pz1gr

Link cu faction history: http://imgur.com/a/URBei
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am avut.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Security Agency ( KGB. ) | Dark Legends ( DL. ) | Best killers ( Bk. ) | Stay High ( STH. ) | League Veterans ( [iV.] ) | Blue Family ( Blue. ) | La Cosa Nostra ( L.C.N ).

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost.
Ce alte jocuri mai joci?: GTA V, Metin2OG, CS:GO.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Mausi.CLAMPARU

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10

Experienta DM [ ()/10]: 10/10

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Skype: bogdangamer15
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Din 2015 de cand m-am apucat sa joc pe blue.bugged.ro, vedeam foarte multi playeri de treaba  in acest clan AIM. Iar dupa un timp mi-am dat seama ca acesta este cel mai dorit clan si ca ar fi o sansa unica sa intru in el.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Sunt un timp de traba si sociabil cu toata lumea, pot ajuta cu orice imi sta in putinta.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da.

Posted

6xuxad6.png pentru r5-u ala ca in rest e cam praf fh.. dar hai sa zicem un pro.. ca pana la urma toti meritam o sansa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.