Renat Mocanu Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Informatii legate de SA:MP: Nickname: Smith Level: 35 Ore jucate: 1101 Poza cu invitatia: http://imgur.com/qnJ0YyZ Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Smith Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): Cateva realizari pe server: Faction History-ul. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP?: Nu mai joc alte jocuri. De ce vrei sa intri in clan: Pentru ca este unul dintre cele mai respectate clanuri de pe server, si am cativa prieteni aici. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?: Nu am mai facut parte din clanuri. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'Iron Rangers'?: Da, nu sunt. Enumera cativa membrii ai clanului cu care te intelegi: Ma inteleg bine cu toti, dar in special cu Shawy. Care sunt planurile tale de viitor?: Daca va referiti la clan, sa raman aici pana expira. Informatii legate de viata reala: Prenume: Renat. Varsta reala: 17. Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt o persoana ca si toate celelalte, cu cei sapte ani de acasa si cu simtul umorului. Totusi, stiu si cand sa folosesc aceasta calitate, deoarece nu este intotdeauna binevenita, uneori tacerea fiind cel mai bun raspuns. Ce pasiuni ai?: Imi place mult sa joc fotbal.
Shawy1 Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Iti dau o sansa pentru ca ai avut FH bun in trecut. Ma deranjeaza sanctiunile tale recente, sper sa nu se mai intample.
Seraphim Benis Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 (edited) EDIT: Contra, pare cont cumparat. Edited August 27, 2017 by BenisBa
CoLiTzA Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Contra , 1. FH dezordonat 2. In lp ai ban pe motiv cheats acum ceva timp.
Deamoncomand Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Cam urate sanctiunile, dar sa zicem ca "au expirat". In rest, pari ok.
CREATiWE Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Contra , 1. FH dezordonat 2. In lp ai ban pe motiv cheats acum ceva timp.
bo0gHy Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Cam urate sanctiunile, dar sa zicem ca "au expirat". In rest, pari ok.
bNkSs Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Iti dau o sansa pentru ca ai avut FH bun in trecut. Ma deranjeaza sanctiunile tale recente, sper sa nu se mai intample.
Recommended Posts