Jump to content

National Guard - Verificare Wanted acordat


Recommended Posts

WyHZkJh.png
 
In acest topic, liderul / co-liderul si coordonatorii vor posta imediat dupa ce au cerut in joc pe /r unui membru dovada pentru wantedul acordat dupa modelul urmator:
 
  • ​​Nickname:
  • Nickname-ul celui caruia i-ai cerut dovada:
  • Data:
  • Dovada ca l-ai anuntat pe /r :
  • Dovada cand i-a acordat wanted:
  • Alte precizari?:

sageat10.gif  Factiunea National Guard este alcatuita din urmatorii Coordonatori:

sageat10.gif DanyTest

     sageat10.gif JusT_ValentiN

 

(!) Doar liderul / co-liderul si coordonatorii vor putea sa ceara dovezile membrilor care acord wanted dupa modelul de mai sus. 

(!) In joc pe /r un membru este anuntat cu urmatorul text: 'X prezinta dovada pentru wantedul acordat lui Y. Posteaza dovada pe forum la sectiunea 'Verificare Wanted acordat' ai timp 24 de ore.

(!) Coordonatorii pot cerea maxim 5 dovezi doar intr-o zi.
(!) Liderul si co-liderul au posibilitatea de a cere cate dovezi doresc.
(!) Nu este obligatoriu sa cereti dovezi, doar daca considerati ca acel membru este dubios si acorda wanted acelui player de mai multe ori sau daca face abuz de wanted.
(!) Dupa ce membrul este anuntat in joc de catre un lider / co-lider sau de catre un coordonator, liderul / co-liderul sau coordonatorul posteaza in acest topic dupa modelul de mai sus iar membrul are timp 24 de ore sa dea reply la postarea lui, 'Qoute' cu dovada.
(!) Daca un membru nu aduce dovada sau nu este deloc buna, liderul sau co-liderul care ia cerut dovada este direct sanctionat din joc cu FW motiv: Wanted acordat aiurea.
(!) Daca un membru nu aduce dovada sau nu este deloc buna, coordonatorul care ia cerut dovada este obligat sa anunte liderul sau co-liderul printr-un PM, acesta are timp 24 de ore astfel risca sa piarda functia de 'Coordonator'.
(?) Ce se intampla daca din greseala am cerut doar 6 dovezi intr-o zi?
  -  E simplu, daca ati cerut doar 6 dovezi in ziua 1 urmatoarea zi adica ziua 2 veti putea cere doar 4 dovezi. Apoi dupa la ziua 3 puteti cere din nou 5 dovezi.
(!) Cine abuzeaza in acest caz adica cer azi 6 maine 4 apoi iara 5 etc. risca sa piarda functia de 'Coordonator'.
Edited by WeKy Official
Coordonatori adugati
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.